sader1992 Posted July 17, 2017 Group: Content Moderator Topic Count: 55 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 1691 Reputation: 716 Joined: 12/21/14 Last Seen: 11 hours ago Share Posted July 17, 2017 (edited) for Windows: rAthena\src\custom\defines_pre.h #define PACKETVER 20170517 for Linux: run the following command ./configure --enable-packetver=20170517 rAthena\src\map\clif_packetdb.h (the packets not completely work 100% so if you have problem post it here maybe someone will help you fix it) (this already added to official rathena no need to add it manually anymore) EDIT: packets can be find here >> https://github.com/rathena/rathena/blob/master/src/map/clif_shuffle.h#L3386 for old rathena that use packet_db.txt Spoiler packet_ver: 56 packet_keys: 0x2CC4749A,0x1FA954DC,0x72276857 //0x0364,8,NULL,0 // CZ_JOIN_BATTLE_FIELD 0x0367,-1,ReqOpenBuyingStore,2:4:8:9:89 0x0437,7,ActionRequest,2:6 0x0802,18,PartyBookingRegisterReq,2:4 0x0815,10,UseSkillToId,2:4:6 0x0817,10,UseSkillToPos,2:4:6:8 0x0868,90,UseSkillToPosMoreInfo,2:4:6:8:10 0x0875,2,SearchStoreInfoNextPage,0 0x087b,6,SolveCharName,2 0x087d,-1,SearchStoreInfo,2:4:5:9:13:14:15 0x088c,8,MoveFromKafra,2:4 0x088d,5,ChangeDir,2:4 0x0894,6,GetCharNameRequest,2 0x0896,12,SearchStoreInfoListItemClick,2:6:10 0x0899,26,PartyInvite2,2 //0x089e,4,NULL,0 // CZ_GANGSI_RANK 0x089f,2,ReqCloseBuyingStore,0 0x08a2,6,TickSend,2 0x08a8,5,WalkToXY,2 0x08aa,8,MoveToKafra,2:4 0x091b,-1,ReqTradeBuyingStore,2:4:8:12 0x0923,19,WantToConnection,2:6:10:14:18 0x093b,6,DropItem,2:4 0x0945,-1,ItemListWindowSelected,2:4:8:12 0x0946,6,ReqClickBuyingStore,2 0x0947,36,StoragePassword,0 0x0958,5,HomMenu,2:4 0x0960,26,FriendsListAdd,2 0x0964,6,TakeItem,2 work diff (Disable Game Guard NOT NEEDED) >> make in mind that nemo dose not support this client yet so you may have some problem enable some of the other options EDIT : i suggest using this nemo thanks to secret those options will make the client work you can add more as you want 9 Disable 1rag1 type parameters (Recommended) 13 Disable Ragexe Filename Check (Recommended) 19 Enable Title Bar Menu 33 Always Call SelectKoreaClientInfo() (Recommended) 35 Read Data Folder First 37 Read questid2display.txt (Recommended) 38 Remove Gravity Ads (Recommended) 39 Remove Gravity Logo (Recommended) 40 Restore Login Window (Recommended) 41 Disable Nagle Algorithm (Recommended) 46 Use Normal Guild Brackets (Recommended) 48 Use Plain Text Descriptions (Recommended) 49 Enable Multiple GRFs (Recommended) 53 Use Ascii on All LangTypes (Recommended) 64 @ Bug Fix (Recommended) 65 Load Custom lua file instead of iteminfo*.lub (Recommended) 73 Remove Hourly Announce (Recommended) 84 Remove Serial Display (Recommended) 90 Enable DNS Support (Recommended) 97 Cancel to Login Window (Recommended) 213 Disable Help Message on Login (Recommended) you need to update your kro client!! 2017-05-17aRagexeRE.zip the packet uncompleted and rathena not support this client yet , i suggest not using this client for servers that opened for players Edited November 25, 2017 by sader1992 update packets key info 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakaroto Posted July 17, 2017 Group: Members Topic Count: 99 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 638 Reputation: 95 Joined: 05/11/12 Last Seen: 7 hours ago Share Posted July 17, 2017 2 hours ago, sader1992 said: rAthena\src\config\packets.h #define PACKETVER 20170517 and disable packet obfuscation //#define PACKET_OBFUSCATION // Define these inside src/custom/defines_pre.h or src/custom/defines_post.h //#define PACKET_OBFUSCATION_KEY1 <key1> //#define PACKET_OBFUSCATION_KEY2 <key2> //#define PACKET_OBFUSCATION_KEY3 <key3> /// Comment this to disable warnings for missing client side encryption //#define PACKET_OBFUSCATION_WARN rAthena\src\map\clif_packetdb.h (the packets not completely work 100% so if you have problem post it here maybe someone will help you fix it) #if PACKETVER >= 20170517 parseable_packet(0x0ac0,26,clif_parse_Mail_refreshinbox,2,3); parseable_packet(0x0ac1,26,clif_parse_Mail_refreshinbox,2,3); parseable_packet(0x0364,8,clif_parse_dull,0); parseable_packet(0x0367,-1,clif_parse_ReqOpenBuyingStore,2,4,8,9,89); // CZ_REQ_OPEN_BUYING_STORE parseable_packet(0x0437,7,clif_parse_ActionRequest,2,6); // CZ_REQUEST_ACT parseable_packet(0x0802,18,clif_parse_PartyBookingRegisterReq,2,4,6); // CZ_PARTY_BOOKING_REQ_REGISTER parseable_packet(0x0815,10,clif_parse_UseSkillToId,2,4,6); // CZ_USE_SKILL parseable_packet(0x0817,10,clif_parse_UseSkillToPos,2,4,6,8); // CZ_USE_SKILL_TOGROUND parseable_packet(0x0868,90,clif_parse_UseSkillToPosMoreInfo,2,4,6,8,10); // CZ_USE_SKILL_TOGROUND_WITHTALKBOX parseable_packet(0x0875,2,clif_parse_SearchStoreInfoNextPage,0); // CZ_SEARCH_STORE_INFO_NEXT_PAGE parseable_packet(0x087b,6,clif_parse_SolveCharName,2); // CZ_REQNAME_BYGID parseable_packet(0x087d,-1,clif_parse_SearchStoreInfo,2,4,5,9,13,14,15); // CZ_SEARCH_STORE_INFO parseable_packet(0x088c,8,clif_parse_MoveFromKafra,2,4); // CZ_MOVE_ITEM_FROM_STORE_TO_BODY parseable_packet(0x088d,5,clif_parse_ChangeDir,2,4); // CZ_CHANGE_DIRECTION parseable_packet(0x0894,6,clif_parse_GetCharNameRequest,2); // CZ_REQNAME parseable_packet(0x0896,12,clif_parse_SearchStoreInfoListItemClick,2,6,10); // CZ_SSILIST_ITEM_CLICK parseable_packet(0x0899,26,clif_parse_PartyInvite2,2); // CZ_PARTY_JOIN_REQ parseable_packet(0x089e,4,clif_parse_dull,0); parseable_packet(0x089f,2,clif_parse_ReqCloseBuyingStore,0); // CZ_REQ_CLOSE_BUYING_STORE parseable_packet(0x08a2,6,clif_parse_TickSend,2); // CZ_REQUEST_TIME parseable_packet(0x08a8,5,clif_parse_WalkToXY,2); // CZ_REQUEST_MOVE parseable_packet(0x08aa,8,clif_parse_MoveToKafra,2,4); // CZ_MOVE_ITEM_FROM_BODY_TO_STORE parseable_packet(0x091b,-1,clif_parse_ReqTradeBuyingStore,2,4,8,12); // CZ_REQ_TRADE_BUYING_STORE parseable_packet(0x0923,19,clif_parse_WantToConnection,2,6,10,14,18); // CZ_ENTER parseable_packet(0x093b,6,clif_parse_DropItem,2,4); // CZ_ITEM_THROW parseable_packet(0x0945,-1,clif_parse_ItemListWindowSelected,2,4,8,12); // CZ_ITEMLISTWIN_RES parseable_packet(0x0946,6,clif_parse_ReqClickBuyingStore,2); // CZ_REQ_CLICK_TO_BUYING_STORE parseable_packet(0x0947,36,clif_parse_StoragePassword,2,4,20); // CZ_ACK_STORE_PASSWORD parseable_packet(0x0958,5,clif_parse_HomMenu,2,4); // CZ_COMMAND_MER parseable_packet(0x0960,26,clif_parse_FriendsListAdd,2); // CZ_ADD_FRIENDS parseable_packet(0x0964,6,clif_parse_TakeItem,2); // CZ_ITEM_PICKUP #endif work diff 9 Disable 1rag1 type parameters (Recommended) 13 Disable Ragexe Filename Check (Recommended) 19 Enable Title Bar Menu 23 Enable /who command (Recommended) 24 Fix Camera Angles (Recommended) 29 Disable Game Guard (Recommended) 33 Always Call SelectKoreaClientInfo() (Recommended) 34 Enable /showname (Recommended) 35 Read Data Folder First 37 Read questid2display.txt (Recommended) 38 Remove Gravity Ads (Recommended) 39 Remove Gravity Logo (Recommended) 40 Restore Login Window (Recommended) 41 Disable Nagle Algorithm (Recommended) 46 Use Normal Guild Brackets (Recommended) 48 Use Plain Text Descriptions (Recommended) 49 Enable Multiple GRFs (Recommended) 53 Use Ascii on All LangTypes (Recommended) 61 Disable Packet Encryption 64 @ Bug Fix (Recommended) 65 Load Custom lua file instead of iteminfo*.lub (Recommended) 73 Remove Hourly Announce (Recommended) 84 Remove Serial Display (Recommended) 90 Enable DNS Support (Recommended) 97 Cancel to Login Window (Recommended) 213 Disable Help Message on Login (Recommended) you need to update your kro client!! 2017-05-17aRagexeRE.zip or https://github.com/sader1992/sader_scripts/tree/master/Ragexe the packet uncompleted and rathena not support this client yet , i suggest not using this client for servers that opened for players I do not know how to reproduce, but this client causes crash in map_server, I used it for a few days on my server, but due to this problem I removed it. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TKPorreta Posted July 17, 2017 Group: Members Topic Count: 0 Topics Per Day: 0 Content Count: 4 Reputation: 0 Joined: 12/11/12 Last Seen: Sunday at 09:45 PM Share Posted July 17, 2017 I want to test a lot the new hexed 2017-07-06, it is more stable by what people are talking !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikegyver Posted July 18, 2017 Group: Members Topic Count: 4 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 399 Reputation: 69 Joined: 12/26/15 Last Seen: December 24, 2022 Share Posted July 18, 2017 Seems to be rodex not working.. just too bad.. i would rathe stick with a little bit older client as long as the player can enjoy rodex feature... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hendra814 Posted July 18, 2017 Group: Members Topic Count: 59 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 1281 Reputation: 170 Joined: 06/12/12 Last Seen: 1 hour ago Share Posted July 18, 2017 @sader1992 Why at my NEMO Patcher Disable game guard doesn't appear. How to patch this client, any guide from you? Thanks before. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sader1992 Posted July 18, 2017 Group: Content Moderator Topic Count: 55 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 1691 Reputation: 716 Joined: 12/21/14 Last Seen: 11 hours ago Author Share Posted July 18, 2017 (edited) 10 hours ago, hendra814 said: @sader1992 Why at my NEMO Patcher Disable game guard doesn't appear. How to patch this client, any guide from you? Thanks before. sorry forget to edit the diff it will work without the game guard option i updated the post Edited July 18, 2017 by sader1992 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sader1992 Posted July 18, 2017 Group: Content Moderator Topic Count: 55 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 1691 Reputation: 716 Joined: 12/21/14 Last Seen: 11 hours ago Author Share Posted July 18, 2017 (edited) 11 hours ago, hazimjauhari90 said: Seems to be rodex not working.. just too bad.. i would rathe stick with a little bit older client as long as the player can enjoy rodex feature... rodex work however it need translation since they did change the window etc and there is some new packets that for some of the new feature in rodex that needed to add in the packet file Edited July 18, 2017 by sader1992 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikegyver Posted July 18, 2017 Group: Members Topic Count: 4 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 399 Reputation: 69 Joined: 12/26/15 Last Seen: December 24, 2022 Share Posted July 18, 2017 1 hour ago, sader1992 said: rodex work however it need translation since they did change the window etc and there is some new packets that for some of the new feature in rodex that needed to add in the packet file i'm not too sure about what u said. but, @Lemongrass did state clearly in this commit Git Hash: f0ab8d2 see on the bottom of this commit.. the features not yet available. Rodex 2017 and equip set switching is not yet supported. Achievement is still in a pull request, but should be merged to master soon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sader1992 Posted July 18, 2017 Group: Content Moderator Topic Count: 55 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 1691 Reputation: 716 Joined: 12/21/14 Last Seen: 11 hours ago Author Share Posted July 18, 2017 21 minutes ago, hazimjauhari90 said: i'm not too sure about what u said. but, @Lemongrass did state clearly in this commit Git Hash: f0ab8d2 see on the bottom of this commit.. the features not yet available. Rodex 2017 and equip set switching is not yet supported. Achievement is still in a pull request, but should be merged to master soon. not yet supported not mean it wont work Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikegyver Posted July 18, 2017 Group: Members Topic Count: 4 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 399 Reputation: 69 Joined: 12/26/15 Last Seen: December 24, 2022 Share Posted July 18, 2017 6 minutes ago, sader1992 said: not yet supported not mean it wont work yeap. but, that does even bring 1 meaning.. not support means still got buggy. like u said earlier.. On 18/07/2017 at 1:01 AM, sader1992 said: i suggest not using this client for servers that opened for players Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sader1992 Posted July 18, 2017 Group: Content Moderator Topic Count: 55 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 1691 Reputation: 716 Joined: 12/21/14 Last Seen: 11 hours ago Author Share Posted July 18, 2017 Just now, hazimjauhari90 said: yeap. but, that does even bring 1 meaning.. not support means still got buggy. like u said earlier.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akkarin Posted July 18, 2017 Group: Forum Manager Topic Count: 282 Topics Per Day: 0.06 Content Count: 3144 Reputation: 1632 Joined: 03/26/12 Last Seen: April 15 Share Posted July 18, 2017 Stop arguing each other's meanings. We don't have full support for RoDEX yet on the later clients, but it will be coming soon. This means we won't entertain support issues/requests regarding RoDEX on the newest clients.. since.. it was already announced that it won't work fully. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
players Posted July 19, 2017 Group: Members Topic Count: 7 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 44 Reputation: 1 Joined: 12/11/16 Last Seen: June 5, 2023 Share Posted July 19, 2017 (edited) Thanks @sader1992 for this client, it worked! However in replace equipment window if you click that change button it will crash and disconnected..perhaps missing lua files and i hope will be updated in future. Overall great! PS : How to enable RODEX icon? tried sent item/zeny via mail and the icon at top right not shown when we received Edited July 19, 2017 by players Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikegyver Posted July 19, 2017 Group: Members Topic Count: 4 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 399 Reputation: 69 Joined: 12/26/15 Last Seen: December 24, 2022 Share Posted July 19, 2017 8 hours ago, Akkarin said: Stop arguing each other's meanings. We don't have full support for RoDEX yet on the later clients, but it will be coming soon. This means we won't entertain support issues/requests regarding RoDEX on the newest clients.. since.. it was already announced that it won't work fully. Yeah... and it will be a hassle to run this client on live server.. better stick with an older one. 42 minutes ago, players said: Thanks @sader1992 for this client, it worked! However in replace equipment window if you click that change button it will crash and disconnected..perhaps missing lua files and i hope will be updated in future. Overall great! PS : How to enable RODEX icon? tried sent item/zeny via mail and the icon at top right not shown when we received i think @Akkarin already have himself clear.. replace equipment window u mention just now is actually equip switch feature. this feature is introduce by gravity on 2017-02-22. same with new rodex 2017 feature, this feature is not yet supported.. i guess we should wait until rA dev add support for these 2 features so that it is fully functional. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
players Posted July 19, 2017 Group: Members Topic Count: 7 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 44 Reputation: 1 Joined: 12/11/16 Last Seen: June 5, 2023 Share Posted July 19, 2017 1 minute ago, hazimjauhari90 said: Yeah... and it will be a hassle to run this client on live server.. better stick with an older one. i think @Akkarin already have himself clear.. replace equipment window u mention just now is actually equip switch feature. this feature is introduce by gravity on 2017-02-22. same with new rodex 2017 feature, this feature is not yet supported.. i guess we should wait until rA dev add support for these 2 features so that it is fully functional. Yeah i know...just wanted to know how to make rodex icon appear like @sader1992 has Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikegyver Posted July 19, 2017 Group: Members Topic Count: 4 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 399 Reputation: 69 Joined: 12/26/15 Last Seen: December 24, 2022 Share Posted July 19, 2017 (edited) On 19/07/2017 at 2:57 PM, players said: Yeah i know...just wanted to know how to make rodex icon appear like @sader1992 has i just check his repo. base on his repo, i found 2 new added packets structure. parseable_packet(0x0ac0,26,clif_parse_Mail_refreshinbox,2,3); parseable_packet(0x0ac1,26,clif_parse_Mail_refreshinbox,2,3); u need to paste this 2 packets structure in src/map/clif_packetdb.h (new rodex 2017 is introduced on 2017-04-19bRagexeRE) made it into like this. paste in the line in between of 2016-10-26bRagexeRE & 2017-05-02dRagexeRE // 2016-10-26bRagexeRE #if PACKETVER >= 20161026 packet(0x0AA5,-1); #endif // 2017-04-19bRagexeRE #if PACKETVER >= 20170419 parseable_packet(0x0AC0,26,clif_parse_Mail_refreshinbox,2,10); parseable_packet(0x0AC1,26,clif_parse_Mail_refreshinbox,2,10); #endif // 2017-05-02dRagexeRE #if PACKETVER >= 20170502 packet(0x0A43,85); packet(0x0A44,-1); packet(0x0ABD,10); #endif no need to paste everything in https://github.com/sader1992/sader_scripts/blob/master/Ragexe/2017-05-17aRagexeRE/PACKET.txt as the packets structure for this client already there in src/map/clif_shuffle.h.. src/map/clif_packetdb.h -> for the Ragexe / RagexeRE client feature packets (rodex, equip switch & etc) src/map/clif_shuffle.h -> common shuffle packet for Ragexe / RagexeRE (29 packets if not mistaken) EDIT : i put a try on my 2017-06 client.. it works.. but if u send mail to online character, the receiver (online character) screen will go blank. and another thing, the date of the mail seems not accurate. it is displaying 14 days ago.. yeah.. it is works.. but still kinda buggy.. running on live server will be in pain.. the player will keep complaining and u end up changing the client again... Edited August 3, 2017 by Mikegyver change to correct packet for Rodex 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akkarin Posted July 19, 2017 Group: Forum Manager Topic Count: 282 Topics Per Day: 0.06 Content Count: 3144 Reputation: 1632 Joined: 03/26/12 Last Seen: April 15 Share Posted July 19, 2017 Since half-working code is in this thread and not in the main repo, it might be an idea to throw it into a pull request so others with the knowledge can contribute and get code pushed faster. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
players Posted July 19, 2017 Group: Members Topic Count: 7 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 44 Reputation: 1 Joined: 12/11/16 Last Seen: June 5, 2023 Share Posted July 19, 2017 5 hours ago, hazimjauhari90 said: i just check his repo. base on his repo, i found 2 new added packets structure. parseable_packet(0x0ac0,26,clif_parse_Mail_refreshinbox,2,3); parseable_packet(0x0ac1,26,clif_parse_Mail_refreshinbox,2,3); u need to paste this 2 packets structure in src/map/clif_packetdb.h (new rodex 2017 is introduced on 2017-04-19bRagexeRE) made it into like this. paste in the line in between of 2016-10-26bRagexeRE & 2017-05-02dRagexeRE // 2016-10-26bRagexeRE #if PACKETVER >= 20161026 packet(0x0AA5,-1); #endif // 2017-04-19aRagexeRE #if PACKETVER >= 20170419 parseable_packet(0x0ac0,26,clif_parse_Mail_refreshinbox,2,3); parseable_packet(0x0ac1,26,clif_parse_Mail_refreshinbox,2,3); #endif // 2017-05-02dRagexeRE #if PACKETVER >= 20170502 packet(0x0A43,85); packet(0x0A44,-1); packet(0x0ABD,10); #endif no need to paste everything in https://github.com/sader1992/sader_scripts/blob/master/Ragexe/2017-05-17aRagexeRE/PACKET.txt as the packets structure for this client already there in src/map/clif_shuffle.h.. src/map/clif_packetdb.h -> for the Ragexe / RagexeRE client feature packets (rodex, equip switch & etc) src/map/clif_shuffle.h -> common shuffle packet for Ragexe / RagexeRE (29 packets if not mistaken) EDIT : i put a try on my 2017-06 client.. it works.. but if u send mail to online character, the receiver (online character) screen will go blank. and another thing, the date of the mail seems not accurate. it is displaying 14 days ago.. yeah.. it is works.. but still kinda buggy.. running on live server will be in pain.. the player will keep complaining and u end up changing the client again... Thanks it worked! @hazimjauhari90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikegyver Posted July 19, 2017 Group: Members Topic Count: 4 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 399 Reputation: 69 Joined: 12/26/15 Last Seen: December 24, 2022 Share Posted July 19, 2017 57 minutes ago, players said: Thanks it worked! @hazimjauhari90 Heh.. glad that it helps.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pixel Posted July 20, 2017 Group: Members Topic Count: 10 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 65 Reputation: 39 Joined: 11/15/11 Last Seen: April 6 Share Posted July 20, 2017 Frist thx you @sader1992 for making it available. I have the following error when right clicking on some item with viewid, does anyone know how to solve it? NOTE: My kro is updated and the error occurs with items that are not custons too. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sader1992 Posted July 20, 2017 Group: Content Moderator Topic Count: 55 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 1691 Reputation: 716 Joined: 12/21/14 Last Seen: 11 hours ago Author Share Posted July 20, 2017 6 minutes ago, Pixel said: I have the following error when right clicking on some item with viewid, does anyone know how to solve it? NOTE: My kro is updated and the error occurs with items that are not custons too. is this happen on only this hat or every hat ? if it's only this hat then it's from the collection bmp if not then It seems like you have error with your lua/lub files 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pixel Posted July 20, 2017 Group: Members Topic Count: 10 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 65 Reputation: 39 Joined: 11/15/11 Last Seen: April 6 Share Posted July 20, 2017 Just now, sader1992 said: is this happen on only this hat or every hat ? if it's only this hat then it's from the collection bmp if not then It seems like you have error with your lua/lub files It happens on any hat, could you tell me what are the moon files for this new client? Because I use the compatible with client 2015. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sader1992 Posted July 20, 2017 Group: Content Moderator Topic Count: 55 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 1691 Reputation: 716 Joined: 12/21/14 Last Seen: 11 hours ago Author Share Posted July 20, 2017 Just now, Pixel said: It happens on any hat, could you tell me what are the moon files for this new client? Because I use the compatible with client 2015. i would really suggest using try to add this to your client and make the grf you will make from those files as read first and don't forget to add to them your clientinfo.xml and see if you will still have the error 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pixel Posted July 20, 2017 Group: Members Topic Count: 10 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 65 Reputation: 39 Joined: 11/15/11 Last Seen: April 6 Share Posted July 20, 2017 17 minutes ago, sader1992 said: i would really suggest using try to add this to your client and make the grf you will make from those files as read first and don't forget to add to them your clientinfo.xml and see if you will still have the error Solved, thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanny1128 Posted July 21, 2017 Group: Members Topic Count: 0 Topics Per Day: 0 Content Count: 1 Reputation: 1 Joined: 03/26/17 Last Seen: August 8, 2017 Share Posted July 21, 2017 when i put any equip to 2 set windows , will received unsupported packet 0x0a97 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.