Katazui Posted November 19, 2020 Group: Members Topic Count: 38 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 167 Reputation: 23 Joined: 11/23/11 Last Seen: May 25, 2023 Share Posted November 19, 2020 View File Simple Client-Side Generator [itemInfo/accName/accessoryID] Hello rAthena! I have been struggling with adding large amounts of custom items into my client-side, so I made a little tool that would help with just that, and I'd like to share the tool with the community! I will continue to update this project over time; adding a user interface & specific parameter options. Important Reminders:- You need the latest Java Verison to run this program. Download: JDK 15 Download - Both input_sprite.txt & input_display.txt must have the same number of lines. - input_sprite.txt MUST have a underscore (_) for white spaces. - If there is one-character-value or less in the input_sprite.txt & input_display.txt files, that line will be omitted with a empty line.- Once Java has been installed, you must use the run.bat file to open the program. Helpful Articles:- How to Open Jar | Reference: https://www.wikihow.com/Run-a-.Jar-Java-File- Java SE Downloads | Link: https://www.oracle.com/java/technologies/javase-downloads.html Click for Demo Video Submitter Katazui Submitted 11/18/2020 Category Client Tools Video https://www.youtube.com/watch?v=_8egrn397-M Content Author Katazui 4 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfin Posted November 19, 2020 Group: Members Topic Count: 7 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 36 Reputation: 81 Joined: 04/06/19 Last Seen: 8 hours ago Share Posted November 19, 2020 Good job! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gidz Cross Posted November 19, 2020 Group: Members Topic Count: 131 Topics Per Day: 0.03 Content Count: 668 Reputation: 88 Joined: 04/07/14 Last Seen: 10 hours ago Share Posted November 19, 2020 Good job making this! But i cant seem to open it. Double clicking nothing happens. Tried running as admin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katazui Posted November 20, 2020 Group: Members Topic Count: 38 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 167 Reputation: 23 Joined: 11/23/11 Last Seen: May 25, 2023 Author Share Posted November 20, 2020 16 hours ago, gidzdlcrz said: Good job making this! But i cant seem to open it. Double clicking nothing happens. Tried running as admin. Hey @gidzdlcrz! You need the latest Java Version to run this program (https://www.java.com/en/). After installing & restarting your computer, you should be able to run the run.bat file. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gidz Cross Posted November 21, 2020 Group: Members Topic Count: 131 Topics Per Day: 0.03 Content Count: 668 Reputation: 88 Joined: 04/07/14 Last Seen: 10 hours ago Share Posted November 21, 2020 (edited) Yep i did. As you can see the jar file have java icon. But still i cant make it to work. This is what happens MaBe8SGvtP.mp4 Edited November 21, 2020 by gidzdlcrz added vid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackTheGorrion Posted November 21, 2020 Group: Members Topic Count: 9 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 113 Reputation: 15 Joined: 04/18/15 Last Seen: October 29 Share Posted November 21, 2020 1 hour ago, gidzdlcrz said: Sí, lo hice. Como puede ver, el archivo jar tiene el icono de java. Pero todavía no puedo hacerlo funcionar. Esto es lo que pasa MaBe8SGvtP.mp4 730.11 kB · 0 descargas I have a similar problem, it does not open Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Functor Posted November 21, 2020 Group: Members Topic Count: 3 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 352 Reputation: 265 Joined: 09/08/13 Last Seen: November 23 Share Posted November 21, 2020 (edited) @JackTheGorrion You need to update Java. It is from your video: Edited November 21, 2020 by Functor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hazarus Posted November 21, 2020 Group: Members Topic Count: 0 Topics Per Day: 0 Content Count: 3 Reputation: 1 Joined: 07/28/15 Last Seen: December 4, 2020 Share Posted November 21, 2020 The bat file won't load any options. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katazui Posted November 23, 2020 Group: Members Topic Count: 38 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 167 Reputation: 23 Joined: 11/23/11 Last Seen: May 25, 2023 Author Share Posted November 23, 2020 On 11/21/2020 at 12:28 PM, hazarus said: The bat file won't load any options. Hey @hazarus, I'd like to fix that problem. I'm not sure why the bat file isn't loading any options. What version of JDK do you have? I'd like to know more about the problem you're having. Could you describe the issue more? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hazarus Posted November 24, 2020 Group: Members Topic Count: 0 Topics Per Day: 0 Content Count: 3 Reputation: 1 Joined: 07/28/15 Last Seen: December 4, 2020 Share Posted November 24, 2020 21 hours ago, Katazui said: Hey @hazarus, I'd like to fix that problem. I'm not sure why the bat file isn't loading any options. What version of JDK do you have? I'd like to know more about the problem you're having. Could you describe the issue more? Well, it was my mistake. My JDK somehow had a corrupt install and I just notice when I used your program. I guess I should thank you. It's all working perfectly for the moment. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackTheGorrion Posted November 24, 2020 Group: Members Topic Count: 9 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 113 Reputation: 15 Joined: 04/18/15 Last Seen: October 29 Share Posted November 24, 2020 Just now, hazarus said: Bueno, fue mi error. Mi JDK de alguna manera tuvo una instalación corrupta y solo me di cuenta cuando usé su programa. Supongo que debería agradecerte. Todo está funcionando perfectamente por el momento. Can you tell me how I solve it Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hazarus Posted November 24, 2020 Group: Members Topic Count: 0 Topics Per Day: 0 Content Count: 3 Reputation: 1 Joined: 07/28/15 Last Seen: December 4, 2020 Share Posted November 24, 2020 5 hours ago, JackTheGorrion said: Can you tell me how I solve it You only need to (re)install the Java Development Kit a.k.a JDK. You might want to delete the old or corrupted files you have on your computer. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackTheGorrion Posted November 24, 2020 Group: Members Topic Count: 9 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 113 Reputation: 15 Joined: 04/18/15 Last Seen: October 29 Share Posted November 24, 2020 1 hour ago, hazarus said: You only need to (re)install the Java Development Kit a.k.a JDK. You might want to delete the old or corrupted files you have on your computer. with this java it worked for me PD: it's already working for me 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dantoki Posted November 25, 2020 Group: Members Topic Count: 67 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 229 Reputation: 32 Joined: 10/21/12 Last Seen: Friday at 10:20 AM Share Posted November 25, 2020 great work!!! @Katazui thanks! can i request about the weight of the item can we make it default to 1 instead of 100? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gidz Cross Posted November 25, 2020 Group: Members Topic Count: 131 Topics Per Day: 0.03 Content Count: 668 Reputation: 88 Joined: 04/07/14 Last Seen: 10 hours ago Share Posted November 25, 2020 On 11/21/2020 at 10:46 PM, Functor said: @JackTheGorrion You need to update Java. It is from your video: Thanks for pointing this out functor. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyOps Posted December 2, 2020 Group: Members Topic Count: 6 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 150 Reputation: 12 Joined: 12/03/18 Last Seen: 8 hours ago Share Posted December 2, 2020 On 11/25/2020 at 4:34 AM, JackTheGorrion said: with this java it worked for me PD: it's already working for me @gidzdlcrz this works. try it Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyOps Posted December 2, 2020 Group: Members Topic Count: 6 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 150 Reputation: 12 Joined: 12/03/18 Last Seen: 8 hours ago Share Posted December 2, 2020 How do i configure the Custom_Generator.jar? I can't seem to open it. Any advices? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackTheGorrion Posted December 2, 2020 Group: Members Topic Count: 9 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 113 Reputation: 15 Joined: 04/18/15 Last Seen: October 29 Share Posted December 2, 2020 7 hours ago, PsyOps said: How do i configure the Custom_Generator.jar? I can't seem to open it. Any advices? you just have to open the file!!! What problem do you have when opening it? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gidz Cross Posted December 3, 2020 Group: Members Topic Count: 131 Topics Per Day: 0.03 Content Count: 668 Reputation: 88 Joined: 04/07/14 Last Seen: 10 hours ago Share Posted December 3, 2020 (edited) 17 hours ago, PsyOps said: @gidzdlcrz this works. try it Yes. Its running fine now. I listened to functor. 16 hours ago, PsyOps said: How do i configure the Custom_Generator.jar? I can't seem to open it. Any advices? Just run the .bat file. Edited December 3, 2020 by gidzdlcrz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyOps Posted December 3, 2020 Group: Members Topic Count: 6 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 150 Reputation: 12 Joined: 12/03/18 Last Seen: 8 hours ago Share Posted December 3, 2020 9 hours ago, JackTheGorrion said: you just have to open the file!!! What problem do you have when opening it? thanks for the reply @JackTheGorrion. I tried just opening it, it does not open. I may need to install more packages from java to make it work. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackTheGorrion Posted December 3, 2020 Group: Members Topic Count: 9 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 113 Reputation: 15 Joined: 04/18/15 Last Seen: October 29 Share Posted December 3, 2020 3 hours ago, PsyOps said: gracias por la respuesta @JackTheGorrion. Intenté simplemente abrirlo, no se abre. Es posible que necesite instalar más paquetes de Java para que funcione. Step 1: Delete installed java folders Step 2: Install the latest version of java (the link above that I provide) step 3: Run run.bat PD: don't run it as admin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyOps Posted December 3, 2020 Group: Members Topic Count: 6 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 150 Reputation: 12 Joined: 12/03/18 Last Seen: 8 hours ago Share Posted December 3, 2020 9 minutes ago, JackTheGorrion said: Step 1: Delete installed java folders Step 2: Install the latest version of java (the link above that I provide) step 3: Run run.bat PD: don't run it as admin Thanks mate will try this and update you. Many thanks! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gidz Cross Posted December 4, 2020 Group: Members Topic Count: 131 Topics Per Day: 0.03 Content Count: 668 Reputation: 88 Joined: 04/07/14 Last Seen: 10 hours ago Share Posted December 4, 2020 @PsyOps You can try using this LINK for JAVA. JDK15 didn't work for me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dantoki Posted December 6, 2020 Group: Members Topic Count: 67 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 229 Reputation: 32 Joined: 10/21/12 Last Seen: Friday at 10:20 AM Share Posted December 6, 2020 @Katazui can you me this one compatible with the lastet item_db which is yaml? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.