Jump to content
  • 0

How to add CUSTOM HAIRSTYLES AND CLOTH PALLETE


Syndicate

Question


  • Group:  Members
  • Topic Count:  38
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  108
  • Reputation:   6
  • Joined:  08/27/12
  • Last Seen:  

Sir /Mam

Im kinda confuse in adding custom hairstyles and cloth pallete and also for hairstyles color.

My server is already running ONLINE

But still confuse what to do.

NEED HELP

Edited by Markus
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Recommended Posts

  • -1

  • Group:  Members
  • Topic Count:  7
  • Topics Per Day:  0.00
  • Content Count:  19
  • Reputation:   0
  • Joined:  04/23/17
  • Last Seen:  

Can anyone help me how to add cloth palletes? Newbie here

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Forum Moderator
  • Topic Count:  93
  • Topics Per Day:  0.02
  • Content Count:  10015
  • Reputation:   2351
  • Joined:  10/28/11
  • Last Seen:  

trunk/conf/battle/client.conf
// valid range of dye's and styles on the client
min_hair_style: 0
max_hair_style: 27
min_hair_color: 0
max_hair_color: 8
min_cloth_color: 0
max_cloth_color: 4

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  38
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  108
  • Reputation:   6
  • Joined:  08/27/12
  • Last Seen:  

I put them now into 200 hairstyles and max cloth color 500

but still same

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  31
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  491
  • Reputation:   20
  • Joined:  11/19/11
  • Last Seen:  

I put them now into 200 hairstyles and max cloth color 500

but still same

maybe u don't have a sprite file /no1

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  38
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  108
  • Reputation:   6
  • Joined:  08/27/12
  • Last Seen:  

Can u give me or link me for sprite file? and with guide?

 

bump

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  25
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  198
  • Reputation:   47
  • Joined:  08/01/12
  • Last Seen:  

what client version do u use?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  25
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  198
  • Reputation:   47
  • Joined:  08/01/12
  • Last Seen:  

try look at Judas Client-Side Area maybe it can help

but what i saw in 2012-04-10 client..(dunno bout 15)

+Allow 127 Hairstyles Not Working

Edited by Viole
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  38
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  108
  • Reputation:   6
  • Joined:  08/27/12
  • Last Seen:  

2012 04 15

u mean 127 hairstyles in 2012 14 10 is not working?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  25
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  198
  • Reputation:   47
  • Joined:  08/01/12
  • Last Seen:  

as what Judas stated.. & I tested it , it doesn't work either. (2010-04-10)

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  118
  • Topics Per Day:  0.03
  • Content Count:  1942
  • Reputation:   197
  • Joined:  01/08/12
  • Last Seen:  

you can diff your client using this WDGEnable64kHairstyles. it will lift up the limit of 27 hairstyles.WDGEnable64kHairstyles.dll

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  38
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  108
  • Reputation:   6
  • Joined:  08/27/12
  • Last Seen:  

as what Judas stated.. & I tested it , it doesn't work either. (2010-04-10)

2012-04-10 or 2010 04 10??? Confused.

you can diff your client using this WDGEnable64kHairstyles. it will lift up the limit of 27 hairstyles.WDGEnable64kHairstyles.dll

Only 64 Hairstyles? I heard there is 127 hairstyles?

What client are up to date to 127 hairstyles?

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  118
  • Topics Per Day:  0.03
  • Content Count:  1942
  • Reputation:   197
  • Joined:  01/08/12
  • Last Seen:  

as what Judas stated.. & I tested it , it doesn't work either. (2010-04-10)

2012-04-10 or 2010 04 10??? Confused.

you can diff your client using this WDGEnable64kHairstyles. it will lift up the limit of 27 hairstyles.WDGEnable64kHairstyles.dll

Only 64 Hairstyles? I heard there is 127 hairstyles?

What client are up to date to 127 hairstyles?

its for 2012-04-10. don't you see judas signature?

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  81
  • Topics Per Day:  0.02
  • Content Count:  1654
  • Reputation:   583
  • Joined:  08/09/12
  • Last Seen:  

Not just 64, its 64k..

Thanks for the link Brynner, I'll try it tomorrow

Not just 64, its 64k..

Thanks for the link Brynner, I'll try it tomorrow

Not just 64, its 64k..

Thanks for the link Brynner, I'll try it tomorrow

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  25
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  198
  • Reputation:   47
  • Joined:  08/01/12
  • Last Seen:  

typo there.. 2010 2012-04-10 lol

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  38
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  108
  • Reputation:   6
  • Joined:  08/27/12
  • Last Seen:  

I got error in 2012 04 10 .. The Ragnarok setup is keep popping out , when I open the ragnarok.exe[20120410]

What should I do with this?

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Forum Moderator
  • Topic Count:  93
  • Topics Per Day:  0.02
  • Content Count:  10015
  • Reputation:   2351
  • Joined:  10/28/11
  • Last Seen:  

change to other Setup.exe there are several choices for you to switch....search the forum.

personally i use Blue Ghost Setup.exe

http://rathena.org/board/topic/72076-setupexe-keeps-popping-up/#entry144124

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  38
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  108
  • Reputation:   6
  • Joined:  08/27/12
  • Last Seen:  

I installed the ghost setup.exe . But It gives me error

ReqAccName

attempt to call nil value

Reset the hot key

SaveData/OptionInfo

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Forum Moderator
  • Topic Count:  93
  • Topics Per Day:  0.02
  • Content Count:  10015
  • Reputation:   2351
  • Joined:  10/28/11
  • Last Seen:  

dont diff your client with these

Load LUA before LUB
Read Data folder first

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  81
  • Topics Per Day:  0.02
  • Content Count:  1654
  • Reputation:   583
  • Joined:  08/09/12
  • Last Seen:  

Put your LUA/LUB files in the correct 'luafiles514' folder.

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  38
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  108
  • Reputation:   6
  • Joined:  08/27/12
  • Last Seen:  

I download lua http://subversion.assembla.com/svn/ectp_client/Lua_Project/KRO_Lua/luafiles514/

and what should I do with this? Im new with luafiles

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  81
  • Topics Per Day:  0.02
  • Content Count:  1654
  • Reputation:   583
  • Joined:  08/09/12
  • Last Seen:  

Put it on your 'luafiles514' folder

Ex: c:\kRO\data\luafiles514\lua files

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  38
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  108
  • Reputation:   6
  • Joined:  08/27/12
  • Last Seen:  

[string "buf"]:1 attempt to index global 'CmdOnOffList' (a nil value)

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  15
  • Topics Per Day:  0.00
  • Content Count:  59
  • Reputation:   0
  • Joined:  02/25/13
  • Last Seen:  

you can diff your client using this WDGEnable64kHairstyles. it will lift up the limit of 27 hairstyles.WDGEnable64kHairstyles.dll

 

i am so sorry for asking this noob question.. but how do you diff the client with it? plis share some guide :(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...