Jhosef Posted June 9, 2012 Group: Members Topic Count: 98 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 299 Reputation: 5 Joined: 04/05/12 Last Seen: September 9, 2012 Share Posted June 9, 2012 (edited) here is my code // --------------------- Config --------------------- // Custom points, if needed: "<variable>","<name to display>" setarray .Points$[0],"#CASHPOINTS","Cash Points"; set .ItemPreview,0; // Enable item preview? Keep this off if you error. (1: yes / 0: no) set .Announce,1; // Announce quest completion? (1: yes / 0: no) set .ShowSlot,1; // Show item slots? (2: all equipment / 1: if slots > 0 / 0: never) set .DisplayID,0; // Show item IDs? (1: yes / 0: no) set .ShowZeny,0; // Show Zeny cost, if any? (1: yes / 0: no) // Shop categories, if needed: "<Shop 1>","<Shop 2>"{,...}; // Duplicate dummy data for any additional shops (bottom of script). // If no categories, use the second line instead (remove //). setarray .Shops$[1],"1st Wave","2nd Wave","2nd Wave Part 2","3rd Wave"; // set .Shops$,"n/a"; // Add(<shop number>,<reward ID>,<reward amount>,<Zeny cost>,<point cost>, // <required item ID>,<required item amount>{,...}); // Shop number corresponds with order above (default is 1). // Note: Do NOT use a reward item more than once! Add(1,5225,1,0,0,7446,500,7441,100,5052,5,7285,5,5158,5); Add(1,12132,1,0,0,2236,5,529,10,7175,5,7174,5,7216,10); Add(1,5381,1,0,0,2236,20,7175,40,7174,40); Add(1,12260,1,0,0,7166,10,7267,10,976,2,980,2); Add(1,5299,1,0,0,7441,100,7063,300,7101,500); Add(1,5500,1,0,0,627,1000,7561,500,7562,5); Add(1,5343,1,0,0,1027,500,7861,500); Add(1,5342,1,0,0,7312,500,7157,500); Add(1,5341,1,0,0,7119,500,1068,500); Add(1,5245,1,0,0,1034,500,720,500); Add(1,5344,1,0,0,7066,500,7122,500); Add(1,5560,1,0,0,7448,500,7325,500,7512,500,1064,200,7168,1000); Add(1,5316,1,0,0,1034,500,909,1000,7126,500); Add(1,5352,1,0,0,938,3000,9022,5); Add(1,5334,1,0,0,7441,500,7063,500,7101,500); Add(1,5206,1,0,0,7568,700); Add(1,5294,1,0,0,1059,300,7268,300,7262,300); Add(1,5536,1,0,0,4273,100,4418,200,4341,300,4334,400,4295,500); Add(2,5377,1,0,0,2268,20,4123,10,7119,200,674,300); Add(2,5224,1,0,0,5094,1,969,50,4378,1,674,20); Add(2,5184,1,0,0,963,100,720,100,674,20); Add(2,5359,1,0,0,4094,200,7054,200,2261,1,674,20); Add(2,5320,1,0,0,7298,250,4053,100,5008,1,674,20); Add(2,5200,1,0,0,5016,1,948,100,4206,50,674,20); Add(2,5283,1,0,0,7115,200,916,100,4007,40,674,20); Add(2,5278,1,0,0,7448,100,508,100,976,10,674,20); Add(2,5277,1,0,0,7448,100,508,100,976,10,674,50); Add(2,5382,1,0,0,10016,10,2244,50,674,50); Add(2,5255,1,0,0,4197,1,4054,1,4001,200,674,50); Add(2,5506,1,0,0,949,300,5170,1,4293,100,674,50); Add(2,5404,1,0,0,12029,200,2244,20,674,30); Add(2,5153,1,0,0,4033,20,4001,20,949,40,674,10); Add(2,5486,1,0,0,5172,1,978,10,7441,100,674,30); Add(2,5334,1,0,0,4054,1,5153,1,674,50); Add(2,5390,1,0,0,4417,100,4416,100,674,30); Add(2,5569,1,0,0,4354,1,4056,100,674,30); Add(3,5666,1,0,0,2235,5,4028,100,674,50); Add(3,5465,1,0,0,4266,5,4120,100,949,50,674,30); Add(3,5363,1,0,0,4140,50,2261,1,4253,30,674,50); Add(3,5373,1,0,0,7510,30,7511,1000,2254,1,674,50); Add(3,5311,1,0,0,705,20,674,30); Add(3,5335,1,0,0,4001,1000,674,30); Add(3,5372,1,0,0,5058,2,982,10); Add(3,5597,1,0,0,4290,100,674,50); Add(3,5469,1,0,0,12210,100,4001,10,738,2,674,100); Add(3,5501,1,0,0,975,5,2287,10,4314,50,674,30); Add(3,5531,1,0,0,7451,1,7446,50,7447,50,7448,50,674,30); Add(3,5478,1,0,0,2248,5,4126,100,674,30); Add(3,5547,1,0,0,7510,10,2215,1,674,50); Add(3,5520,1,0,0,2214,1,983,10,674,50); Add(3,5535,1,0,0,5184,2,5016,1,674,50); Add(3,5297,1,0,0,4102,100,2513,3,2282,10,1060,100,674,50); Add(3,5596,1,0,0,706,100,705,1000,4266,10,7451,5,674,50); Add(3,5474,1,0,0,30033,5,2272,20,5012,5,674,50); Add(4,30004,1,0,0,30033,5,2272,20,5012,5,674,50); Add(4,30012,1,0,0,30033,5,2272,20,5012,5,674,50); Add(4,30017,1,0,0,30033,5,2272,20,5012,5,674,50); Add(4,30018,1,0,0,30033,5,2272,20,5012,5,674,50); Add(4,30019,1,0,0,30033,5,2272,20,5012,5,674,50); Add(4,30024,1,0,0,2256,20,714,30,4147,5,1021,500,7265,250,923,300,750,20); // -------------------------------------------------- for(set .@i,1; .@i<=getarraysize(.Shops$); set .@i,.@i+1) npcshopdelitem "qshop"+.@i,909; end; } // -------- Dummy data (duplicate as needed) -------- - shop qshop1 -1,909:-1 - shop qshop2 -1,909:-1 - shop qshop3 -1,909:-1 - shop qshop4 -1,909:-1 this is the screen shot Edited June 9, 2012 by Euphy spoiler/cut unneeded parts Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meister Posted June 9, 2012 Group: Members Topic Count: 280 Topics Per Day: 0.06 Content Count: 841 Reputation: 17 Joined: 04/16/12 Last Seen: March 4, 2024 Share Posted June 9, 2012 Didn't understand your previous post Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jhosef Posted June 9, 2012 Group: Members Topic Count: 98 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 299 Reputation: 5 Joined: 04/05/12 Last Seen: September 9, 2012 Share Posted June 9, 2012 what is the solution in my problem at your quest npc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euphy Posted June 9, 2012 Group: Members Topic Count: 72 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 2997 Reputation: 1132 Joined: 05/27/12 Last Seen: June 1, 2017 Author Share Posted June 9, 2012 Quest Shop updated to v1.4! This mostly adds debug information, and includes a freeloop to prevent infinity loop errors (revision 15340 and up). @Jhosef: The freeloop in v1.4 fixes your error. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iTribal Posted June 11, 2012 Group: Members Topic Count: 24 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 59 Reputation: 0 Joined: 05/19/12 Last Seen: January 21, 2014 Share Posted June 11, 2012 @euphy i have a problem euphy at your script ( Euphy's Quest Shop ) when i change the category name to armor the mail breaker and weapon breaker is still there is also delete this code: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euphy Posted June 11, 2012 Group: Members Topic Count: 72 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 2997 Reputation: 1132 Joined: 05/27/12 Last Seen: June 1, 2017 Author Share Posted June 11, 2012 @euphy i have a problem euphy at your script ( Euphy's Quest Shop ) when i change the category name to armor the mail breaker and weapon breaker is still there is also delete this code: Sorry... what? :< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronaldhrtnt Posted June 11, 2012 Group: Members Topic Count: 0 Topics Per Day: 0 Content Count: 2 Reputation: 0 Joined: 06/11/12 Last Seen: February 18, 2014 Share Posted June 11, 2012 (edited) sir, how to disable some menu in all-in-one-npc i just want to use -Stylist -Refiner -Card Remover -Sex Changer -Identifier when im trying to change like this : // --------------------- Config --------------------- setarray .MainMenu$[0], // Set menu options! //"Change Jobs", // [1] "Stylist", // [2] "Refiner", // [4] "Remove Cards", // [8] //"Exchange Coins", // [16] //"Rentals", // [32] //"Reset Stats/Skills", // [64] //"Platinum Skills", // [128] "Change Sex", // [256] "Identify All"; // [512] its not solve the problem, when i choose stylist menu it goes automatically to change jobs menu can u help me to fix this? Thanks.. sorry for noobs question Edited June 11, 2012 by ronaldhrtnt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euphy Posted June 11, 2012 Group: Members Topic Count: 72 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 2997 Reputation: 1132 Joined: 05/27/12 Last Seen: June 1, 2017 Author Share Posted June 11, 2012 @ronaldhrtnt: No no, I guess I didn't make it clear enough. Don't comment out the options! Instead, edit the line below: set .MenuOption,1|2|4|8|16|32|64|128|256|512; The numbers correspond to the numbers I wrote above, so you would want: set .MenuOption,2|4|8|256|512; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronaldhrtnt Posted June 11, 2012 Group: Members Topic Count: 0 Topics Per Day: 0 Content Count: 2 Reputation: 0 Joined: 06/11/12 Last Seen: February 18, 2014 Share Posted June 11, 2012 @Euphy wow great, its work.. TYVM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euphy Posted June 11, 2012 Group: Members Topic Count: 72 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 2997 Reputation: 1132 Joined: 05/27/12 Last Seen: June 1, 2017 Author Share Posted June 11, 2012 All-In-One updated to v1.5! Job change system is now official (lastJob), and rentals are now automatic. Both scripts generally cleaned/consolidated. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kangfredy Posted June 13, 2012 Group: Members Topic Count: 112 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 388 Reputation: 4 Joined: 05/01/12 Last Seen: October 25, 2022 Share Posted June 13, 2012 guys if i want to change parameter in script badge system with level not joblvl?what shoud i do to change?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euphy Posted June 13, 2012 Group: Members Topic Count: 72 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 2997 Reputation: 1132 Joined: 05/27/12 Last Seen: June 1, 2017 Author Share Posted June 13, 2012 @kangfredy: Delete this section: OnPCJobLvUpEvent: if (Class == 0 && JobLevel == 10 && countitem(3300) == 0) { set .@id,3300; goto GetToken; } if (JobLevel < 50) end; if (Class == 23 && JobLevel == 99 && countitem(3314) == 0) { set .@id,3314; goto GetToken; } if (Class == 4046 && JobLevel == 50 && countitem(3317) == 0) { set .@id,3317; goto GetToken; } if (Class == 4047 && JobLevel == 50 && countitem(3318) == 0) { set .@id,3318; goto GetToken; } if (Class == 4049 && JobLevel == 50 && countitem(3319) == 0) { set .@id,3319; goto GetToken; } if (JobLevel != 70) end; And replace it with: OnPCBaseLvUpEvent: if (BaseLevel < 99) end; // Your max base level here Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kangfredy Posted June 14, 2012 Group: Members Topic Count: 112 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 388 Reputation: 4 Joined: 05/01/12 Last Seen: October 25, 2022 Share Posted June 14, 2012 hehe i will ask again.after i change from ur solution max level..:Oa it's not work guys?it's only for job trans??and job3rd trans(or job 4 in IdRO) can't use it? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euphy Posted June 14, 2012 Group: Members Topic Count: 72 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 2997 Reputation: 1132 Joined: 05/27/12 Last Seen: June 1, 2017 Author Share Posted June 14, 2012 This script is no longer supported, and suggestions will be denied. It was one of my first scripts and it's pretty messy, so I'm leaving it as-is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Critica Posted June 15, 2012 Group: Members Topic Count: 82 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 223 Reputation: 4 Joined: 02/23/12 Last Seen: March 28, 2018 Share Posted June 15, 2012 Hii Euphy!! i have a suggestion, is it possible to add "saving the style on the Class Manual? like save the cloth color, head sprite and hair color,, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GM Incarnation Posted June 15, 2012 Group: Members Topic Count: 10 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 75 Reputation: 0 Joined: 03/19/12 Last Seen: October 25, 2012 Share Posted June 15, 2012 (edited) Hi Euphy, Please advise script for Quest Shop only 24 item can show? because i already found the problem if more then 24 item the jellopy will show it in shop. It mean the shop cant support more then 24 item right. Thanks. Edited June 15, 2012 by Incarnation Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euphy Posted June 15, 2012 Group: Members Topic Count: 72 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 2997 Reputation: 1132 Joined: 05/27/12 Last Seen: June 1, 2017 Author Share Posted June 15, 2012 @Incarnation: That was fixed in v1.4. The problem was that the mapserver wrongly detected an infinity loop and terminated the script before it could finish executing, so the new version has a freeloop to solve that. @critica: That doesn't have anything to do with classes though... XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kangfredy Posted June 15, 2012 Group: Members Topic Count: 112 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 388 Reputation: 4 Joined: 05/01/12 Last Seen: October 25, 2022 Share Posted June 15, 2012 This script is no longer supported, and suggestions will be denied. It was one of my first scripts and it's pretty messy, so I'm leaving it as-is. OMG!! >.<a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GM Incarnation Posted June 15, 2012 Group: Members Topic Count: 10 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 75 Reputation: 0 Joined: 03/19/12 Last Seen: October 25, 2012 Share Posted June 15, 2012 Hi Euphy I already use the 1.4 script. So how to solve the problem? Please advise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euphy Posted June 15, 2012 Group: Members Topic Count: 72 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 2997 Reputation: 1132 Joined: 05/27/12 Last Seen: June 1, 2017 Author Share Posted June 15, 2012 Do you have mapserver errors...? The script worked when I tested it with 50+ items. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GM Incarnation Posted June 15, 2012 Group: Members Topic Count: 10 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 75 Reputation: 0 Joined: 03/19/12 Last Seen: October 25, 2012 Share Posted June 15, 2012 Map server not error but if more 24 item the jellopy will show at a price 6 zeny. Or is it like that? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euphy Posted June 15, 2012 Group: Members Topic Count: 72 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 2997 Reputation: 1132 Joined: 05/27/12 Last Seen: June 1, 2017 Author Share Posted June 15, 2012 @Incarnation: Post your script here if you want me to test it. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GM Incarnation Posted June 16, 2012 Group: Members Topic Count: 10 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 75 Reputation: 0 Joined: 03/19/12 Last Seen: October 25, 2012 Share Posted June 16, 2012 Hi Euphy Sure. Here the link. http://pastebin.com/KuZDZf2g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euphy Posted June 16, 2012 Group: Members Topic Count: 72 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 2997 Reputation: 1132 Joined: 05/27/12 Last Seen: June 1, 2017 Author Share Posted June 16, 2012 @Incarnation: That's the 1.3 script... o.o; (version is in the header) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GM Incarnation Posted June 16, 2012 Group: Members Topic Count: 10 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 75 Reputation: 0 Joined: 03/19/12 Last Seen: October 25, 2012 Share Posted June 16, 2012 Hi Euphy I use 1.4 npc gone here the script please help me to check i only change the map and item after that npc missing. http://pastebin.com/xHz6ZDmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.