Haikenz Posted October 9, 2017 Group: Members Topic Count: 84 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 309 Reputation: 82 Joined: 11/15/11 Last Seen: October 1, 2023 Share Posted October 9, 2017 I have a small problem with iteminfo on the client 2017-09-20 however if I use the itemInfo_Sak of the kRO the game normally opens My ItemInfo: https://mega.nz/#!B6IAiCrA!0QQ2t82ay4cmjlxcxxvRkp_Z3ErRIyZWF4dliekRKNU kRO itemInfo_Sak: https://mega.nz/#!02hA1TbR!NcJslZ4PYSw9f8gLb2LAdLnOVKGYJ8AfS4pHP3bbSWc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 Akkarin Posted October 9, 2017 Group: Forum Manager Topic Count: 282 Topics Per Day: 0.06 Content Count: 3144 Reputation: 1630 Joined: 03/26/12 Last Seen: Monday at 02:17 PM Share Posted October 9, 2017 The September 2017 clients have an additional arg for 'costume = true/false,'. You need to add this to every item in your itemInfo file. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Haziel Posted October 9, 2017 Group: Content Moderator Topic Count: 22 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 639 Reputation: 609 Joined: 11/25/11 Last Seen: March 7 Share Posted October 9, 2017 One of the errors usually shows a line number, none of yours do? Those are all the errors displayed? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Haikenz Posted October 9, 2017 Group: Members Topic Count: 84 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 309 Reputation: 82 Joined: 11/15/11 Last Seen: October 1, 2023 Author Share Posted October 9, 2017 (edited) 42 minutes ago, Haziel said: One of the errors usually shows a line number, none of yours do? Those are all the errors displayed? no one does.. only this appears @Edit I'm using new binkw32.dll of kRO. if I use the old version, this error appears when opening the client: Translate; Could not find procedure entry point _BinkShouldSkip4 in dynamic link library {...} Edited October 9, 2017 by Dream Catcher Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Haikenz Posted October 9, 2017 Group: Members Topic Count: 84 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 309 Reputation: 82 Joined: 11/15/11 Last Seen: October 1, 2023 Author Share Posted October 9, 2017 (edited) 30 minutes ago, Akkarin said: The September 2017 clients have an additional arg for 'costume = true/false,'. You need to add this to every item in your itemInfo file. I'm manually adding in all items now, now I've tried decompiling the kRO lub and got this error in the end, how is the correct one? My: function main() for ItemID, DESC in pairs(tbl) do result, msg = AddItem(ItemID, DESC.unidentifiedDisplayName, DESC.unidentifiedResourceName, DESC.identifiedDisplayName, DESC.identifiedResourceName, DESC.slotCount, DESC.ClassNum) if not result then return false, msg end for k, v in pairs(DESC.unidentifiedDescriptionName) do result, msg = AddItemUnidentifiedDesc(ItemID, v) if not result then return false, msg end end for k, v in pairs(DESC.identifiedDescriptionName) do result, msg = AddItemIdentifiedDesc(ItemID, v) if not result then return false, msg end end end return true, "good" end kRO: main = function() do break end do local (for generator), (for state), (for control), ItemID, DESC = pairs(tbl) result = AddItem(ItemID, DESC.unidentifiedDisplayName, DESC.unidentifiedResourceName, DESC.identifiedDisplayName, DESC.identifiedResourceName, DESC.slotCount, DESC.ClassNum, DESC.costume) if not result then return false, msg end for k,v in pairs(DESC.unidentifiedDescriptionName) do result = AddItemUnidentifiedDesc(ItemID, v) if not result then return false, msg end end for k,v in pairs(DESC.identifiedDescriptionName) do result = AddItemIdentifiedDesc(ItemID, v) if not result then return false, msg end end end end -- DECOMPILER ERROR: Confused about usage of registers for local variables. return true, "good" end when I use the kRO part I quoted above ItemInfo edited with costume false/true: https://mega.nz/#!gvAknYRQ!Weshpuubdw2ZuRyoEOKLBLUklecn1GahTiwTeQ-O6J4 Edited October 9, 2017 by Dream Catcher Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mrmagic Posted October 10, 2017 Group: Members Topic Count: 0 Topics Per Day: 0 Content Count: 182 Reputation: 32 Joined: 10/26/12 Last Seen: January 23, 2021 Share Posted October 10, 2017 try this function main() for ItemID, DESC in pairs(tbl) do result, msg = AddItem(ItemID, DESC.unidentifiedDisplayName, DESC.unidentifiedResourceName, DESC.identifiedDisplayName, DESC.identifiedResourceName, DESC.slotCount, DESC.ClassNum, DESC.costume) if not result == true then return false, msg end for k, v in pairs(DESC.unidentifiedDescriptionName) do result, msg = AddItemUnidentifiedDesc(ItemID, v) if not result == true then return false, msg end end for k, v in pairs(DESC.identifiedDescriptionName) do result, msg = AddItemIdentifiedDesc(ItemID, v) if not result == true then return false, msg end end k = DESC.costume k = DESC.unidentifiedResourceName v = DESC.identifiedDisplayName end return true, "good" end Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Haikenz Posted October 10, 2017 Group: Members Topic Count: 84 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 309 Reputation: 82 Joined: 11/15/11 Last Seen: October 1, 2023 Author Share Posted October 10, 2017 11 hours ago, mrmagic said: try this function main() for ItemID, DESC in pairs(tbl) do result, msg = AddItem(ItemID, DESC.unidentifiedDisplayName, DESC.unidentifiedResourceName, DESC.identifiedDisplayName, DESC.identifiedResourceName, DESC.slotCount, DESC.ClassNum, DESC.costume) if not result == true then return false, msg end for k, v in pairs(DESC.unidentifiedDescriptionName) do result, msg = AddItemUnidentifiedDesc(ItemID, v) if not result == true then return false, msg end end for k, v in pairs(DESC.identifiedDescriptionName) do result, msg = AddItemIdentifiedDesc(ItemID, v) if not result == true then return false, msg end end k = DESC.costume k = DESC.unidentifiedResourceName v = DESC.identifiedDisplayName end return true, "good" end Error :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sader1992 Posted October 10, 2017 Group: Content Moderator Topic Count: 55 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 1691 Reputation: 716 Joined: 12/21/14 Last Seen: 48 minutes ago Share Posted October 10, 2017 main = function() for ItemID, DESC in pairs(tbl) do result, msg = AddItem(ItemID, DESC.unidentifiedDisplayName, DESC.unidentifiedResourceName, DESC.identifiedDisplayName, DESC.identifiedResourceName, DESC.slotCount, DESC.ClassNum) if not result == true then return false, msg end for k, v in pairs(DESC.unidentifiedDescriptionName) do result, msg = AddItemUnidentifiedDesc(ItemID, v) if not result == true then return false, msg end end for k, v in pairs(DESC.identifiedDescriptionName) do result, msg = AddItemIdentifiedDesc(ItemID, v) if not result == true then return false, msg end end k = DESC.unidentifiedResourceName v = DESC.identifiedDisplayName end return true, "good" end try this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mrmagic Posted October 10, 2017 Group: Members Topic Count: 0 Topics Per Day: 0 Content Count: 182 Reputation: 32 Joined: 10/26/12 Last Seen: January 23, 2021 Share Posted October 10, 2017 Run just fine for me,check your setup you might forget something Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sader1992 Posted October 10, 2017 Group: Content Moderator Topic Count: 55 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 1691 Reputation: 716 Joined: 12/21/14 Last Seen: 48 minutes ago Share Posted October 10, 2017 (edited) and this main = function() for ItemID, DESC in pairs(tbl) do result, msg = AddItem(ItemID, DESC.unidentifiedDisplayName, DESC.unidentifiedResourceName, DESC.identifiedDisplayName, DESC.identifiedResourceName, DESC.slotCount, DESC.ClassNum, DESC.costume) if not result == true then return false, msg end for k, v in pairs(DESC.unidentifiedDescriptionName) do result, msg = AddItemUnidentifiedDesc(ItemID, v) if not result == true then return false, msg end end for k, v in pairs(DESC.identifiedDescriptionName) do result, msg = AddItemIdentifiedDesc(ItemID, v) if not result == true then return false, msg end end k = DESC.costume k = DESC.unidentifiedResourceName v = DESC.identifiedDisplayName end return true, "good" end same as mrmagic but change the first line (not sure if it would change anything but just give it a try) Edited October 10, 2017 by sader1992 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sader1992 Posted October 10, 2017 Group: Content Moderator Topic Count: 55 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 1691 Reputation: 716 Joined: 12/21/14 Last Seen: 48 minutes ago Share Posted October 10, 2017 (edited) i just notice that your item info don't have costume = so you will need to edit all the items to make it work with the last kro ? if you already did please upload the last lub you are using if not as you see there is 8 arguments result, msg = AddItem(ItemID, DESC.unidentifiedDisplayName, DESC.unidentifiedResourceName, DESC.identifiedDisplayName, DESC.identifiedResourceName, DESC.slotCount, DESC.ClassNum, DESC.costume) without the last argument (costume) the main function wont work cus without it you are using 7 arguments not 8 and the main function want 8 example: this how the item has to be [1847] = { unidentifiedDisplayName = "손톱", unidentifiedResourceName = "바그낙", unidentifiedDescriptionName = { "감정되지 않음. [돋보기] 를 사용하여 감정할 수 있다." }, identifiedDisplayName = "아이언 네일", identifiedResourceName = "아이언네일", identifiedDescriptionName = { "고대 영웅이 사용했다고 하는 너클.", "기존 너클과 구조가 다른 것 같지만 적을 단숨에 제압하는데 특화되어 있으며, 고대 영웅의 부츠와 공명하는 것 같다.", "2제련 당 ATK + 10.", "3제련 당 원거리 물리 공격력 4%씩 증가.", "9 제련 시 [폭기산탄] 데미지 10% 증가.", "11 제련 시 [폭기산탄] 스킬 쿨타임 1초 감소.", "고대 영웅의 부츠와 함께 장착 중 물리 공격 시 일정 확률로 7초간 STR+20, ATK+ 15% 증가.", "계열 : ^777777너클^000000 공격 : ^777777180^000000", "무게 : ^777777100^000000", "무기 레벨 : ^7777774^000000", "요구 레벨 : ^777777100^000000", "장착 : ^777777수라 계열^000000" }, slotCount = 2, ClassNum = 12, costume = false } this how you will get error [1847] = { unidentifiedDisplayName = "손톱", unidentifiedResourceName = "바그낙", unidentifiedDescriptionName = { "감정되지 않음. [돋보기] 를 사용하여 감정할 수 있다." }, identifiedDisplayName = "아이언 네일", identifiedResourceName = "아이언네일", identifiedDescriptionName = { "고대 영웅이 사용했다고 하는 너클.", "기존 너클과 구조가 다른 것 같지만 적을 단숨에 제압하는데 특화되어 있으며, 고대 영웅의 부츠와 공명하는 것 같다.", "2제련 당 ATK + 10.", "3제련 당 원거리 물리 공격력 4%씩 증가.", "9 제련 시 [폭기산탄] 데미지 10% 증가.", "11 제련 시 [폭기산탄] 스킬 쿨타임 1초 감소.", "고대 영웅의 부츠와 함께 장착 중 물리 공격 시 일정 확률로 7초간 STR+20, ATK+ 15% 증가.", "계열 : ^777777너클^000000 공격 : ^777777180^000000", "무게 : ^777777100^000000", "무기 레벨 : ^7777774^000000", "요구 레벨 : ^777777100^000000", "장착 : ^777777수라 계열^000000" }, slotCount = 2, ClassNum = 12 } Edited October 10, 2017 by sader1992 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Haikenz Posted October 10, 2017 Group: Members Topic Count: 84 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 309 Reputation: 82 Joined: 11/15/11 Last Seen: October 1, 2023 Author Share Posted October 10, 2017 (edited) 29 minutes ago, sader1992 said: i just notice that your item info don't have costume = so you will need to edit all the items to make it work with the last kro ? if you already did please upload the last lub you are using if not as you see there is 8 arguments result, msg = AddItem(ItemID, DESC.unidentifiedDisplayName, DESC.unidentifiedResourceName, DESC.identifiedDisplayName, DESC.identifiedResourceName, DESC.slotCount, DESC.ClassNum, DESC.costume) without the last argument (costume) the main function wont work cus without it you are using 7 arguments not 8 and the main function want 8 example: this how the item has to be [1847] = { unidentifiedDisplayName = "손톱", unidentifiedResourceName = "바그낙", unidentifiedDescriptionName = { "감정되지 않음. [돋보기] 를 사용하여 감정할 수 있다." }, identifiedDisplayName = "아이언 네일", identifiedResourceName = "아이언네일", identifiedDescriptionName = { "고대 영웅이 사용했다고 하는 너클.", "기존 너클과 구조가 다른 것 같지만 적을 단숨에 제압하는데 특화되어 있으며, 고대 영웅의 부츠와 공명하는 것 같다.", "2제련 당 ATK + 10.", "3제련 당 원거리 물리 공격력 4%씩 증가.", "9 제련 시 [폭기산탄] 데미지 10% 증가.", "11 제련 시 [폭기산탄] 스킬 쿨타임 1초 감소.", "고대 영웅의 부츠와 함께 장착 중 물리 공격 시 일정 확률로 7초간 STR+20, ATK+ 15% 증가.", "계열 : ^777777너클^000000 공격 : ^777777180^000000", "무게 : ^777777100^000000", "무기 레벨 : ^7777774^000000", "요구 레벨 : ^777777100^000000", "장착 : ^777777수라 계열^000000" }, slotCount = 2, ClassNum = 12, costume = false } this how you will get error [1847] = { unidentifiedDisplayName = "손톱", unidentifiedResourceName = "바그낙", unidentifiedDescriptionName = { "감정되지 않음. [돋보기] 를 사용하여 감정할 수 있다." }, identifiedDisplayName = "아이언 네일", identifiedResourceName = "아이언네일", identifiedDescriptionName = { "고대 영웅이 사용했다고 하는 너클.", "기존 너클과 구조가 다른 것 같지만 적을 단숨에 제압하는데 특화되어 있으며, 고대 영웅의 부츠와 공명하는 것 같다.", "2제련 당 ATK + 10.", "3제련 당 원거리 물리 공격력 4%씩 증가.", "9 제련 시 [폭기산탄] 데미지 10% 증가.", "11 제련 시 [폭기산탄] 스킬 쿨타임 1초 감소.", "고대 영웅의 부츠와 함께 장착 중 물리 공격 시 일정 확률로 7초간 STR+20, ATK+ 15% 증가.", "계열 : ^777777너클^000000 공격 : ^777777180^000000", "무게 : ^777777100^000000", "무기 레벨 : ^7777774^000000", "요구 레벨 : ^777777100^000000", "장착 : ^777777수라 계열^000000" }, slotCount = 2, ClassNum = 12 } but I've already put it all... the error continues https://mega.nz/#!NuAynb5C!2pEbObfYbSv1N60v8CPj-y4D2yYLVg3iGFPDRHaemZM Edited October 10, 2017 by Dream Catcher Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sader1992 Posted October 10, 2017 Group: Content Moderator Topic Count: 55 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 1691 Reputation: 716 Joined: 12/21/14 Last Seen: 48 minutes ago Share Posted October 10, 2017 in this file there is 7169 (ClassNum =) and 7166 (costume =) it must be (costume =) == (ClassNum =) this file wont work Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Haikenz Posted October 10, 2017 Group: Members Topic Count: 84 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 309 Reputation: 82 Joined: 11/15/11 Last Seen: October 1, 2023 Author Share Posted October 10, 2017 11 minutes ago, sader1992 said: in this file there is 7169 (ClassNum =) and 7166 (costume =) it must be (costume =) == (ClassNum =) this file wont work Now I'm lost hahaha as incredible as it may seem, I still do not understand. Exemple my item; [30663] = { unidentifiedDisplayName = "[Visual] Aura 04", unidentifiedResourceName = "292", unidentifiedDescriptionName = { "...", "Condede +25 em todos os atributos", "^ffffff ^000000", "Profissões: ^666666Todas as classes feminino. (Jobs Normais Transclasses Babys)^000000" }, identifiedDisplayName = "[Visual] Aura 04", identifiedResourceName = "292", identifiedDescriptionName = { "....", "Condede +25 em todos os atributos", "^ffffff ^000000", "Profissões: ^666666Todas as classes feminino. (Jobs Normais Transclasses Babys^000000" }, slotCount = 4, ClassNum = 0, costume = false } That's right, right? What function should I use? That same? function main() for ItemID, DESC in pairs(tbl) do result, msg = AddItem(ItemID, DESC.unidentifiedDisplayName, DESC.unidentifiedResourceName, DESC.identifiedDisplayName, DESC.identifiedResourceName, DESC.slotCount, DESC.ClassNum, DESC.costume) if not result == true then return false, msg end for k, v in pairs(DESC.unidentifiedDescriptionName) do result, msg = AddItemUnidentifiedDesc(ItemID, v) if not result == true then return false, msg end end for k, v in pairs(DESC.identifiedDescriptionName) do result, msg = AddItemIdentifiedDesc(ItemID, v) if not result == true then return false, msg end end k = DESC.costume k = DESC.unidentifiedResourceName v = DESC.identifiedDisplayName end return true, "good" end Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sader1992 Posted October 10, 2017 Group: Content Moderator Topic Count: 55 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 1691 Reputation: 716 Joined: 12/21/14 Last Seen: 48 minutes ago Share Posted October 10, 2017 YES but there is 3 items without costume = in your file Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Haikenz Posted October 10, 2017 Group: Members Topic Count: 84 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 309 Reputation: 82 Joined: 11/15/11 Last Seen: October 1, 2023 Author Share Posted October 10, 2017 (edited) 43 minutes ago, sader1992 said: YES but there is 3 items without costume = in your file Solved <3 Thanks Edited October 10, 2017 by Dream Catcher Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sader1992 Posted October 10, 2017 Group: Content Moderator Topic Count: 55 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 1691 Reputation: 716 Joined: 12/21/14 Last Seen: 48 minutes ago Share Posted October 10, 2017 i don't know i just used notepad++ to count them Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Anity99 Posted October 12, 2017 Group: Members Topic Count: 1 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 4 Reputation: 0 Joined: 10/03/17 Last Seen: July 24, 2018 Share Posted October 12, 2017 I use multiple Iteminfo, I have tried all way but it doesn't work Iteminfo 1 (main): dofile("nplconfig.lub") tbl_custom = { [501] = { unidentifiedDisplayName = "Bình thuốc đỏ", unidentifiedResourceName = "501", unidentifiedDescriptionName = { }, identifiedDisplayName = "Bình thuốc đỏ", identifiedResourceName = "501", identifiedDescriptionName = { "Lọ thuốc làm từ thảo dược đỏ.", "^FFFFFF_^000000", "Loại:^0000FF Hồi phục^000000", "Hồi phục:^006600 45 ~ 65^000000 HP", "Trọng lượng:^006600 7^000000", }, slotCount = 0, ClassNum = 0 }, } function itemAdder(curTable, refTable) for ItemID,DESC in pairs(curTable) do if refTable == nil or refTable[ItemID] == nil then result, msg = AddItem(ItemID, DESC.unidentifiedDisplayName, DESC.unidentifiedResourceName, DESC.identifiedDisplayName, DESC.identifiedResourceName, DESC.slotCount, DESC.ClassNum) if not result then return false, msg end for k,v in pairs(DESC.unidentifiedDescriptionName) do result, msg = AddItemUnidentifiedDesc(ItemID, v) if not result then return false, msg end end for k,v in pairs(DESC.identifiedDescriptionName) do result, msg = AddItemIdentifiedDesc(ItemID, v) if not result then return false, msg end end end end return true, "good" end -- And the newly designed main function function main() result, msg = itemAdder(tbl_custom, nil) -- add custom items (including official overrides) if result then result, msg = itemAdder(tbl, tbl_custom) -- add non-overridden official items end return result, msg end Iteminfo 2: tbl = { [1809] = { unidentifiedDisplayName = "Claw", unidentifiedResourceName = "바그낙", unidentifiedDescriptionName = { "Unknown Item, can be identified by using a ^6666CCMagnifier^000000." }, identifiedDisplayName = "Claw", identifiedResourceName = "크로", identifiedDescriptionName = { "A weapon with three long steel claws that have proven effective in close combat.", "-------------------------", "STR +2", "-------------------------", "Class:^6666CC Claw^000000", "Attack:^CC0000 86^000000", "Weight:^009900 50^000000", "Weapon Level:^009900 3^000000", "Level Requirement:^009900 24^000000", "Jobs:^6666CC Priest and Monk^000000" }, slotCount = 1, ClassNum = 82 }, } function main() for ItemID, DESC in pairs(tbl) do result, msg = AddItem(ItemID, DESC.unidentifiedDisplayName, DESC.unidentifiedResourceName, DESC.identifiedDisplayName, DESC.identifiedResourceName, DESC.slotCount, DESC.ClassNum) if not result then return false, msg end for k, v in pairs(DESC.unidentifiedDescriptionName) do result, msg = AddItemUnidentifiedDesc(ItemID, v) if not result then return false, msg end end for k, v in pairs(DESC.identifiedDescriptionName) do result, msg = AddItemIdentifiedDesc(ItemID, v) if not result then return false, msg end end end return true, "good" end Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sader1992 Posted October 12, 2017 Group: Content Moderator Topic Count: 55 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 1691 Reputation: 716 Joined: 12/21/14 Last Seen: 48 minutes ago Share Posted October 12, 2017 6 hours ago, Anity99 said: I use multiple Iteminfo, I have tried all way but it doesn't work you need to use iteminfo with 8 arguments why don't check out the replys up ? this the main function and this how you use it those reply are up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Anity99 Posted October 12, 2017 Group: Members Topic Count: 1 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 4 Reputation: 0 Joined: 10/03/17 Last Seen: July 24, 2018 Share Posted October 12, 2017 12 minutes ago, sader1992 said: you need to use iteminfo with 8 arguments why don't check out the replys up ? this the main function and this how you use it those reply are up I have tried, but it doesn't work for me because I use two iteminfo file Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sader1992 Posted October 12, 2017 Group: Content Moderator Topic Count: 55 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 1691 Reputation: 716 Joined: 12/21/14 Last Seen: 48 minutes ago Share Posted October 12, 2017 10 minutes ago, Anity99 said: I have tried, but it doesn't work for me because I use two iteminfo file the two you use not right you are using 7 arguments iteminfo reread the replys up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bby1210 Posted November 18, 2017 Group: Members Topic Count: 0 Topics Per Day: 0 Content Count: 1 Reputation: 0 Joined: 10/04/17 Last Seen: March 24, 2018 Share Posted November 18, 2017 I can't speak English well. So Let me say that Error of Iteminfo in Korea. ================ Iteminfo의 아이템코드는 총 10개의 argment로 구성됩니다. argment의 구성목록은 다음과 같습니다. 1th argment [Item code Number] = { 2nd argment unidentifiedDisplayName = "Name", 3rd argment unidentifiedResourceName = "Name", 4th argment UnidentifiedDescriptionName = {"Description"}, 5th argment identifiedDisplayName = "Name", 6th argment identifiedResourceName = "Name", 7th argment identifiedDescriptionName = {"Description"}, 8th argment slotCount = Number, 9th argment classNum = Number, 10th argment costume = true/false 질문자의 질문은 8th argment 이슈이므로 slotcount가 제대로 입력되지 않았음을 의미합니다. 이것을 해결하려면 각 아이템별 slotcount를 확인하여 수정해야 합니다. Notepad++의 정규식을 사용해서 찾거나 아이템인포의 일정부분을 삭제한 후 ragexe를 실행하여 에러가 발생한 아이템코드를 찾을 수 있습니다. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 retroflav Posted November 22, 2017 Group: Members Topic Count: 23 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 87 Reputation: 4 Joined: 08/09/12 Last Seen: November 7, 2018 Share Posted November 22, 2017 Where to get that latest iteminfo_sak.lub? Mine is rubbish/unreadable and I'm having the same error stated by the topic starter? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sader1992 Posted November 22, 2017 Group: Content Moderator Topic Count: 55 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 1691 Reputation: 716 Joined: 12/21/14 Last Seen: 48 minutes ago Share Posted November 22, 2017 On 11/18/2017 at 3:12 PM, bby1210 said: I can't speak English well. So Let me say that Error of Iteminfo in Korea. ================ Iteminfo의 아이템코드는 총 10개의 argment로 구성됩니다. argment의 구성목록은 다음과 같습니다. 1th argment [Item code Number] = { 2nd argment unidentifiedDisplayName = "Name", 3rd argment unidentifiedResourceName = "Name", 4th argment UnidentifiedDescriptionName = {"Description"}, 5th argment identifiedDisplayName = "Name", 6th argment identifiedResourceName = "Name", 7th argment identifiedDescriptionName = {"Description"}, 8th argment slotCount = Number, 9th argment classNum = Number, 10th argment costume = true/false 질문자의 질문은 8th argment 이슈이므로 slotcount가 제대로 입력되지 않았음을 의미합니다. 이것을 해결하려면 각 아이템별 slotcount를 확인하여 수정해야 합니다. Notepad++의 정규식을 사용해서 찾거나 아이템인포의 일정부분을 삭제한 후 ragexe를 실행하여 에러가 발생한 아이템코드를 찾을 수 있습니다. 1st ItemID 2nd unidentifiedDisplayName 3rd unidentifiedResourceName 4th identifiedDisplayName 5th identifiedResourceName 6th slotCount 7th ClassNum 8th costume Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Easycore Posted December 11, 2017 Group: Members Topic Count: 36 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 220 Reputation: 257 Joined: 04/08/13 Last Seen: August 24, 2023 Share Posted December 11, 2017 (edited) On 12/10/2017 at 5:19 AM, sader1992 said: the two you use not right you are using 7 arguments iteminfo reread the replys up Can you check this ItemInfo? I think It's everything okay but still show error. Nvm, solved. Edited December 11, 2017 by Easycore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Haikenz
I have a small problem with iteminfo on the client 2017-09-20
however if I use the itemInfo_Sak of the kRO the game normally opens
My ItemInfo: https://mega.nz/#!B6IAiCrA!0QQ2t82ay4cmjlxcxxvRkp_Z3ErRIyZWF4dliekRKNU
kRO itemInfo_Sak: https://mega.nz/#!02hA1TbR!NcJslZ4PYSw9f8gLb2LAdLnOVKGYJ8AfS4pHP3bbSWc
Link to comment
Share on other sites
24 answers to this question
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.