• 0
Sign in to follow this  
care1190

Invasion not working

Question

hey i tried to add llchrisll invasion to my server but keep geting error

 

[Error]: get_val_: fatal error ! player not attached!
[Debug]: Source (NPC): MobInvaInit (invisible/not on a map)
[Warning]: script:get_val: cannot access player variable 'InvaKill', defaulting to 0

this its the script i've been trying to use

 

hope someone can help me

 

mob_inva.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Would be nice if you had pmed me instead of opening another topic :I, but well. As for the error, I can't replicate that.
I can kill what I want and I don't get any error.

But gonna make a small update soon. Just 2 commands for GM's.

Btw I tested it with this:

//= rAthena 04/26/2019 Revision
//= GIT Hash: 67e1583f9fec7ac95a954634f6b7600ebe428df0


Regards,
Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

he probably killed those monster using GM commands.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I guess, cuz I can't think of anything else.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

im sorry for not pm you, asked some questions on the original topic and got no response so i thought you werent active, it wasnt via gm command it was normaly with a shadow chasser, its working now, i dont know what fixed it, still get the error  but not in game thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Posted (edited)
On 5/25/2019 at 8:00 AM, care1190 said:

im sorry for not pm you, asked some questions on the original topic and got no response so i thought you werent active, it wasnt via gm command it was normaly with a shadow chasser, its working now, i dont know what fixed it, still get the error  but not in game thank you

I looked through my Script Collection and wasn't able to find any post from your side about this issue?

Anyway, if you could tell me what you did or how you attacked the mobs, I could try to replicate it. But normally that error occurs only when the mobs were killed by an command or anything which doesn't attach an player.

Regards,
Chris

Edited by llchrisll

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this