sader1992 Posted September 13, 2017 Group: Content Moderator Topic Count: 55 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 1691 Reputation: 716 Joined: 12/21/14 Last Seen: 9 hours ago Share Posted September 13, 2017 View File sader's Reward Manager //===== rAthena Script ======================================= //= saders Reward //===== By: ================================================== //= Sader1992 //https://rathena.org/board/profile/30766-sader1992/ //===== Current Version: ===================================== //= 1.3b //===== Compatible With: ===================================== //= rAthena Project //https://rathena.org/board/files/file/3623-saders-reward-manager/ //https://github.com/sader1992/sader_scripts //===== Description: ========================================= //==== all the configuration from the npc in game //==== you can change the GM level in the start of the script //==== if(getgroupid() >= 90 ){ change the 90 to what you want //==== support gepard / ip / or without them //==== support rewards for vip only //==== support max players can get the reward //==== support up to 10 items per 1 variable //==== reward name will be seen from the normal players when they get the reward //==== please send me a message if you find error //==== if you like my work maybe consider support me at paypal //==== [email protected] //============================================================ //==== 1.1 Fix IP Check , add check for if the item id wrong , you can now edit the reward options from the npc(Name , Abuse Protection , Max Playrs , VIP) . //==== 1.2 Adding Weight check (you have to be less then 80% Weight to get the rewards) , Fix looping massege , Remove Adding more items option when the item count is 10 . //==== 1.3a Improve Gepard and IP Protection (i recommend removeing all the rewords before updating if you use it) , adding command @MyReward to access to the npc (any player can use this command) . //==== 1.3b Adding log database 'sader_variables_log' you can check who did get his reward from the npc , Changing some text . //============================================================ for any error contact me plz for faster update and fixes https://github.com/sader1992/sader_scripts //==== if you like my work maybe consider support me at paypal //==== [email protected] Submitter sader1992 Submitted 09/13/2017 Category Utilities Video Content Author sader1992 1 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AinsLord Posted September 15, 2017 Group: Members Topic Count: 261 Topics Per Day: 0.08 Content Count: 758 Reputation: 20 Joined: 11/21/15 Last Seen: April 6 Share Posted September 15, 2017 what if i dont have gepard?? coz i notice there is like a sql table for gepard will i get some error if i dont have gepard?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sader1992 Posted September 15, 2017 Group: Content Moderator Topic Count: 55 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 1691 Reputation: 716 Joined: 12/21/14 Last Seen: 9 hours ago Author Share Posted September 15, 2017 3 minutes ago, whodhell said: what if i dont have gepard?? coz i notice there is like a sql table for gepard will i get some error if i dont have gepard?? when you assign a reward you have the option to choose gepard protection if you didn't chose it then when the player get the reword the script wont check for gepard the gepard check only work if you did choose gepard from the npc add menu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AinsLord Posted September 15, 2017 Group: Members Topic Count: 261 Topics Per Day: 0.08 Content Count: 758 Reputation: 20 Joined: 11/21/15 Last Seen: April 6 Share Posted September 15, 2017 owkie thnx i've tried 2 account same pc so i have same ip i selected IP protection i claimed the item on the same IP it suppose to be one only on those 2 accounts can claim since im logged in on the same PC same IP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sader1992 Posted September 17, 2017 Group: Content Moderator Topic Count: 55 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 1691 Reputation: 716 Joined: 12/21/14 Last Seen: 9 hours ago Author Share Posted September 17, 2017 39 minutes ago, whodhell said: i've tried 2 account same pc so i have same ip i selected IP protection i claimed the item on the same IP it suppose to be one only on those 2 accounts can claim since im logged in on the same PC same IP thanks for reporting i will check that Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AinsLord Posted September 17, 2017 Group: Members Topic Count: 261 Topics Per Day: 0.08 Content Count: 758 Reputation: 20 Joined: 11/21/15 Last Seen: April 6 Share Posted September 17, 2017 (edited) WC nice script imma wait Edited September 17, 2017 by whodhell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sader1992 Posted September 18, 2017 Group: Content Moderator Topic Count: 55 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 1691 Reputation: 716 Joined: 12/21/14 Last Seen: 9 hours ago Author Share Posted September 18, 2017 update 1.1 Fix IP Check , add check for if the item id wrong , you can now edit the reward options from the npc(Name , Abuse Protection , Max Playrs , VIP) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AinsLord Posted September 18, 2017 Group: Members Topic Count: 261 Topics Per Day: 0.08 Content Count: 758 Reputation: 20 Joined: 11/21/15 Last Seen: April 6 Share Posted September 18, 2017 (edited) lemme try EDIT : WORKING NOW THNX Edited September 18, 2017 by whodhell 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LearningRO Posted September 21, 2017 Group: Members Topic Count: 107 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 778 Reputation: 73 Joined: 02/10/12 Last Seen: 14 hours ago Share Posted September 21, 2017 (edited) thx this script really cool and helpfull to give reward when gm made event for player Edited September 21, 2017 by melv0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sader1992 Posted October 5, 2017 Group: Content Moderator Topic Count: 55 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 1691 Reputation: 716 Joined: 12/21/14 Last Seen: 9 hours ago Author Share Posted October 5, 2017 improve the gepard/ip check (plz Approve the file ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ideattracta Posted March 20, 2020 Group: Members Topic Count: 0 Topics Per Day: 0 Content Count: 3 Reputation: 0 Joined: 03/02/20 Last Seen: May 2, 2020 Share Posted March 20, 2020 hi there sir.. i m trying to use this script, which is so amazing... but i got a problem tho. when i tried to input the item id it keep saying that the item id was wrong. i got all the database set up.. i am not using gepard by the way.. what should i do ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sader1992 Posted March 21, 2020 Group: Content Moderator Topic Count: 55 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 1691 Reputation: 716 Joined: 12/21/14 Last Seen: 9 hours ago Author Share Posted March 21, 2020 20 hours ago, ideattracta said: hi there sir.. i m trying to use this script, which is so amazing... but i got a problem tho. when i tried to input the item id it keep saying that the item id was wrong. i got all the database set up.. i am not using gepard by the way.. what should i do ? it has nothing to do with the database "getitemname( @s_Item_id[.@i] ) == "null"" mean if the item has no name than it's invalid item Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ideattracta Posted March 22, 2020 Group: Members Topic Count: 0 Topics Per Day: 0 Content Count: 3 Reputation: 0 Joined: 03/02/20 Last Seen: May 2, 2020 Share Posted March 22, 2020 On 3/21/2020 at 10:24 PM, sader1992 said: it has nothing to do with the database "getitemname( @s_Item_id[.@i] ) == "null"" mean if the item has no name than it's invalid item but i got the item id from Database and the id was there. even i try to use red potion it still not working Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmon Posted June 10, 2024 Group: Members Topic Count: 13 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 97 Reputation: 2 Joined: 04/27/16 Last Seen: 1 hour ago Share Posted June 10, 2024 Sorry for bumping into an old topic, I just want to ask on how i can add message or dispbottom if gepard is detected. currently on the script there is only if(.@get){message strcharinfo(0),"[Rewards Manager]: You got all your Rewards.";} else{message strcharinfo(0),"[Rewards Manager]: You Don't have any new Rewards for now.";} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrfizi Posted June 10, 2024 Group: Members Topic Count: 20 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 383 Reputation: 78 Joined: 10/30/12 Last Seen: March 17 Share Posted June 10, 2024 26 minutes ago, rmon said: else{message strcharinfo(0),"[Rewards Manager]: You Don't have any new Rewards for now.";} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmon Posted June 11, 2024 Group: Members Topic Count: 13 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 97 Reputation: 2 Joined: 04/27/16 Last Seen: 1 hour ago Share Posted June 11, 2024 18 hours ago, mrfizi said: How can i make like this : if compensation is available : "[Rewards Manager]: You got all your Rewards."; If the gepard detected : "[Rewards Manager]: You already claimed the reward"; if all rewards has been claimed : No new Rewards for now."; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.