Jump to content
  • 0
thofdc13

Costume item not appearing on character.

Question

Posted (edited)

Hello guys. Good day to all.

 

I just need your help.

 

I have a problem on adding on costume headgear. I already read all the same issue with me but still mine are not showing anymore. I already did all the procedure on rathena but still not working. There is no error on item i can equip and i can see it equipped on alt+q. The only problem is the costume is not appearing on char. I am using 2015-11-04 client then i read that i need to upgrade my client on higher ver. Then ill follow it but still not working.  I already put in accessory_id with _ or without _ those are not working.new.png.327836204e25a24e44bd4c27cc55a3fe.png

20200427_200413.jpg

Edited by thofdc13

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

make sure that your lua/lub files are first for the client to read

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
9 hours ago, sader1992 said:

make sure that your lua/lub files are first for the client to read

How can i do that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.