hakuren Posted June 8, 2012 Group: Members Topic Count: 120 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 295 Reputation: 6 Joined: 12/02/11 Last Seen: November 6, 2023 Share Posted June 8, 2012 hello is this possible when an npc set a value example: ------------------------------------------------- ( On The Script ) set hehe,1; and the atcommand will check ------------------------------------------------- ( On The Atcommand Source ) if (hehe == 1) { end; } is this possible? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
clydelion Posted June 8, 2012 Group: Members Topic Count: 17 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 754 Reputation: 186 Joined: 05/22/12 Last Seen: October 15, 2022 Share Posted June 8, 2012 you can do this if(pc_readglobalreg(sd, "hehe") == 1){ end; } Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
en_dev Posted June 8, 2012 Group: Members Topic Count: 7 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 113 Reputation: 5 Joined: 06/06/12 Last Seen: December 25, 2013 Share Posted June 8, 2012 hmm, set a value for what ? can you explain more what you're trying to accomplish ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakuren Posted June 8, 2012 Group: Members Topic Count: 120 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 295 Reputation: 6 Joined: 12/02/11 Last Seen: November 6, 2023 Author Share Posted June 8, 2012 you can do this if(pc_readglobalreg(sd, "hehe") == 1){ end; } is this in the npc or in the source code? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
clydelion Posted June 8, 2012 Group: Members Topic Count: 17 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 754 Reputation: 186 Joined: 05/22/12 Last Seen: October 15, 2022 Share Posted June 8, 2012 source code. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakuren Posted June 8, 2012 Group: Members Topic Count: 120 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 295 Reputation: 6 Joined: 12/02/11 Last Seen: November 6, 2023 Author Share Posted June 8, 2012 hmm, set a value for what ? can you explain more what you're trying to accomplish ? hmm let me give you an example: when player 1 talk to npc 1 it will set the "set hehe,1;" and the atcommand example atcommand go will check it @go 1 "if ( hehe == 1 ) {" "clif_displaymessage(fd, "Hehe is activated.");" "}" is this possible? source code. wooo it works! thank you clydelion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
hakuren
hello is this possible when an npc set a value example:
-------------------------------------------------
( On The Script )
set hehe,1; and the atcommand will check
-------------------------------------------------
( On The Atcommand Source )
if (hehe == 1) {
end;
}
is this possible?
Link to comment
Share on other sites
5 answers to this question
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.