NeoGenesis Posted March 14, 2012 Group: Members Topic Count: 40 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 120 Reputation: 0 Joined: 01/03/12 Last Seen: August 26, 2017 Share Posted March 14, 2012 (edited) Me Wan atcommand_conf have @afk Command .. anyone can gv me? Edited March 14, 2012 by sapu1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fluffle Puff Posted March 14, 2012 Group: Members Topic Count: 29 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 375 Reputation: 88 Joined: 12/30/11 Last Seen: May 3, 2016 Share Posted March 14, 2012 (edited) Done by Rad and modified by myself (you can not use this command at pvp/gvg and battleground) /*========================================== * @afk by Rad, built on by Tubby * same as autotrade, but works without vending *------------------------------------------*/ int atcommand_afk(const int fd, struct map_session_data* sd, const char* command, const char* message) { nullpo_retr(-1, sd); if (map[sd->bl.m].flag.pvp || map[sd->bl.m].flag.gvg || map[sd->bl.m].flag.battleground) { clif_displaymessage(fd,"You can't use this command at pvp/gvg/battleground."); return -1; } if( map[sd->bl.m].flag.autotrade == battle_config.autotrade_mapflag ) { if (!message || !*message) { chat_createpcchat(sd, "(AFK) no estoy~", "", 1, 1); trade_tradeack(sd,4); sd->state.autotrade = 1; if( battle_config.at_timeout ) { int timeout = atoi(message); status_change_start(&sd->bl, SC_AUTOTRADE, 10000, 0, 0, 0, 0, ((timeout > 0) ? min(timeout,battle_config.at_timeout) : battle_config.at_timeout) * 60000, 0); } clif_authfail_fd(fd, 15); } if((strlen(message) < 0)||(strlen(message) > 36)) { chat_createpcchat(sd, "(@afk) mail me~", "", 1, 1); trade_tradeack(sd,4); sd->state.autotrade = 1; if( battle_config.at_timeout ) { int timeout = atoi(message); status_change_start(&sd->bl, SC_AUTOTRADE, 10000, 0, 0, 0, 0, ((timeout > 0) ? min(timeout,battle_config.at_timeout) : battle_config.at_timeout) * 60000, 0); } clif_authfail_fd(fd, 15); } chat_createpcchat(sd, message, "", 1, 1); trade_tradeack(sd,4); sd->state.autotrade = 1; if( battle_config.at_timeout ) { int timeout = atoi(message); status_change_start(&sd->bl, SC_AUTOTRADE, 10000, 0, 0, 0, 0, ((timeout > 0) ? min(timeout,battle_config.at_timeout) : battle_config.at_timeout) * 60000, 0); } clif_authfail_fd(fd, 15); } else clif_displaymessage(fd, "AFK is not allowed on this map."); return 0; } Edited March 19, 2012 by Emistry Codeboxed Content. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mystery Posted March 15, 2012 Group: Members Topic Count: 94 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 2192 Reputation: 253 Joined: 11/11/11 Last Seen: June 24, 2020 Share Posted March 15, 2012 Basically with this, you just put yourself *AFK* ? As in, if people message you, they'll get a message saying that you're AFK o_O? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoGenesis Posted March 19, 2012 Group: Members Topic Count: 40 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 120 Reputation: 0 Joined: 01/03/12 Last Seen: August 26, 2017 Author Share Posted March 19, 2012 wan edit that script at where file ? can gv example ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emistry Posted March 19, 2012 Group: Forum Moderator Topic Count: 93 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 10017 Reputation: 2369 Joined: 10/28/11 Last Seen: 3 hours ago Share Posted March 19, 2012 Basically with this, you just put yourself *AFK* ? As in, if people message you, they'll get a message saying that you're AFK o_O? this command will make your character to create a chatroom automatically with title (@afk) mail me~ so i dont think there will be players going to pm you even when they saw the words AFK in the chatroom above the character... unless they didnt saw the character and pm from other location.. wan edit that script at where file ? can gv example ? https://rathena.svn....map/atcommand.c and make sure you did add this line anyway.... this is outdated way.. int atcommand_afk(const int fd, struct map_session_data* sd, const char* command, const char* message) maybe time to change it into ACMD_FUNC(afk) below the AtCommandInfo atcommand_base[] = { add this ACMD_DEF(afk), Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mystery Posted March 20, 2012 Group: Members Topic Count: 94 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 2192 Reputation: 253 Joined: 11/11/11 Last Seen: June 24, 2020 Share Posted March 20, 2012 int atcommand_afk(const int fd, struct map_session_data* sd, const char* command, const char* message) maybe time to change it into ACMD_FUNC(afk) below the AtCommandInfo atcommand_base[] = { add this ACMD_DEF(afk), This way is only for rAthena, keep that in mind guys. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoGenesis Posted March 27, 2012 Group: Members Topic Count: 40 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 120 Reputation: 0 Joined: 01/03/12 Last Seen: August 26, 2017 Author Share Posted March 27, 2012 how to disable that chat room @afk mail me~ ?? & this commands how to set .. must compile or not ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emistry Posted March 27, 2012 Group: Forum Moderator Topic Count: 93 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 10017 Reputation: 2369 Joined: 10/28/11 Last Seen: 3 hours ago Share Posted March 27, 2012 how to disable that chat room @afk mail me~ ?? & this commands how to set .. must compile or not ? try remove all these chat_createpcchat(.....) then recompile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoGenesis Posted March 27, 2012 Group: Members Topic Count: 40 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 120 Reputation: 0 Joined: 01/03/12 Last Seen: August 26, 2017 Author Share Posted March 27, 2012 me new scripter .. how to recompile ? can teach me ? sry about that .. me wan learn for pro scripter here .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emistry Posted March 27, 2012 Group: Forum Moderator Topic Count: 93 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 10017 Reputation: 2369 Joined: 10/28/11 Last Seen: 3 hours ago Share Posted March 27, 2012 me new scripter .. how to recompile ? can teach me ? sry about that .. me wan learn for pro scripter here .. http://rathena.org/wiki/Compiling Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoGenesis Posted March 28, 2012 Group: Members Topic Count: 40 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 120 Reputation: 0 Joined: 01/03/12 Last Seen: August 26, 2017 Author Share Posted March 28, 2012 ok me done finish compile that file .. thx emistry .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
donkeyg Posted July 23, 2012 Group: Members Topic Count: 344 Topics Per Day: 0.07 Content Count: 1060 Reputation: 1 Joined: 02/13/12 Last Seen: November 14, 2016 Share Posted July 23, 2012 how to disable that chat room @afk mail me~ ?? & this commands how to set .. must compile or not ? try remove all these chat_createpcchat(.....) then recompile i followed all ur guild, but still didnt work, why? im using pre-re rathena bump Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skipjack94 Posted January 17, 2013 Group: Members Topic Count: 21 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 44 Reputation: 0 Joined: 08/27/12 Last Seen: November 15, 2024 Share Posted January 17, 2013 I do not understand where I have to add commands afk? and what should I do? Can someone explain more clearly? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerome Posted February 3, 2013 Group: Members Topic Count: 2 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 8 Reputation: 0 Joined: 12/01/12 Last Seen: May 27, 2016 Share Posted February 3, 2013 team viewer please Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skipjack94 Posted April 16, 2013 Group: Members Topic Count: 21 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 44 Reputation: 0 Joined: 08/27/12 Last Seen: November 15, 2024 Share Posted April 16, 2013 how can i chage to sleep effect? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emistry Posted April 16, 2013 Group: Forum Moderator Topic Count: 93 Topics Per Day: 0.02 Content Count: 10017 Reputation: 2369 Joined: 10/28/11 Last Seen: 3 hours ago Share Posted April 16, 2013 how can i chage to sleep effect? http://rathena.org/board/topic/71389-afk-with-afk-hat/ clif_specialeffect(&sd->bl, 234,AREA); change the 234 to other effect numbers.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skipjack94 Posted April 17, 2013 Group: Members Topic Count: 21 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 44 Reputation: 0 Joined: 08/27/12 Last Seen: November 15, 2024 Share Posted April 17, 2013 thats effect not repeat sir? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
NeoGenesis
Me Wan atcommand_conf have @afk Command .. anyone can gv me?
Edited by sapu1Link to comment
Share on other sites
16 answers to this question
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.