Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Sianromantic

Thor patcher Parameter error...

Question

Hi guys.

first...forgive me for poor english.

My problem is  i want add custom button(Mode=2) but i did some poor code ( [Button:StartBlack] not work).

ClientEXE='Ragexe.exe'
ClientParameter='-2sak2 /account:clientinfo0.xml'

[Button:Start]
Default='images/start4.png'
OnHover='images/start5.png'
OnDown='images/start6.png'
Left=238
Top=401
Hook='Start'

[Button:StartBlack]
Default='images/start1.png'
OnHover='images/start2.png'
OnDown='images/start3.png'
Left=356
Top=401
Mode=2
Action='Ragexe.exe -1free1 /account:clientinfo0.xml'

my think is Parameter issue, but i dont know how to modify it ....

 

Thor Patcher version [2.6.4.13b]

Edited by Sianromantic

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

I would recommend you to return the parameter value to default. To use a custom clientinfo.xml, patch it via nemo depending what client date you use you need to see if it's available.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.