Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Lombardo

RUN-TIME CHECK FAILURE...

Question

Posted (edited)

Hey guys, I made the conf of my emulator, and diffed the hexed, but when i login the game, and try to walk, this error appears and the map-server.exe crashes. what i do?

image.thumb.png.ac8f7b1b64391aee39ce471b3717e5c6.png

Edited by Lombardo

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello,

I see you're on windows, you can launch your map-server.exe in debug and it'll show you where the problem is (and we might find what's the problem :)).
If you don't know how, you can check here https://herc.ws/wiki/MSVC_Crash_Debugging - thanks Emistry's answer here ^^ https://rathena.org/board/topic/108891-entering-debugging-mode-with-visual-studio-how/

You then launch login/char on there own (not the runserver.exe) and if you don't understand what's the problem, you can screen us what is happening (stacktrace ect.).
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Posted (edited)
3 hours ago, Kreustoo said:

Hello,

I see you're on windows, you can launch your map-server.exe in debug and it'll show you where the problem is (and we might find what's the problem :)).
If you don't know how, you can check here https://herc.ws/wiki/MSVC_Crash_Debugging - thanks Emistry's answer here ^^ https://rathena.org/board/topic/108891-entering-debugging-mode-with-visual-studio-how/

You then launch login/char on there own (not the runserver.exe) and if you don't understand what's the problem, you can screen us what is happening (stacktrace ect.).
 

Thanks, i did what u said, and got this...

image.thumb.png.7f65270ea7ae3f8030ab69be217b7df4.png

Edited by Lombardo

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
change:
   party_data *p;
to:
  party_data *p = NULL;

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
31 minutes ago, Kreustoo said:
change:
   party_data *p;
to:
  party_data *p = NULL;

 

i think it worked, if i have any problem again, i post here. Ty!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.