Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Mule

Client Crashing after Character Creation

Question

Hey, as I click on a character slot to make a character my client crashes.

I've already disabled the doran race, I'm not sure what else I can do to solve this issue.

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

before disable its not? maybe you have miss in part of disabling

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 5/14/2020 at 6:47 AM, chatterboy said:

before disable its not? maybe you have miss in part of disabling

No it was crashing before it as well. one of the suggestions i seen on a different thread was to disable doran race so i did that after i seen it wasn't working.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Offline RO?

What is your OS server run?

what ragexe version?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 5/15/2020 at 8:52 PM, chatterboy said:

Offline RO?

What is your OS server run?

what ragexe version?

Yeah offline RO
Windows 10

2018-06-20 

 

I think i found my issue but idk how to fix it. 

getting closed connection from '127.0.0.1

in rathena/src/custom/defines_pre.hpp the define line is 

#define CONFIG_CUSTOM_DEFINES_PRE_HPP

Which is fine, I think, I just don't know where it's pulling the packetver from to confirm that it's correct.

That fix is suggested from: 

with this fix:

Issue #1: Closed connection from '127.0.0.1'.
Solve:  go to your rathena/src/custom/defines_pre.hpp and open it with notepad++ ( or any notepad ) add this line #define PACKETVER 20151104

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
8 hours ago, Mule said:

Yeah offline RO
Windows 10

2018-06-20 

 

I think i found my issue but idk how to fix it. 

getting closed connection from '127.0.0.1

in rathena/src/custom/defines_pre.hpp the define line is 

#define CONFIG_CUSTOM_DEFINES_PRE_HPP

Which is fine, I think, I just don't know where it's pulling the packetver from to confirm that it's correct.

That fix is suggested from: 

with this fix:

Issue #1: Closed connection from '127.0.0.1'.
Solve:  go to your rathena/src/custom/defines_pre.hpp and open it with notepad++ ( or any notepad ) add this line #define PACKETVER 20151104

 

Oh Since i know how to use Virtual Box i don't run the RO offline in windows already, so i kinda not familiar with that BUG or ERROR..

I run the rAthena in VirtualBox running Centos 7 OS and work perfectly and smooth its like i have own FREE VPS in my PC ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.