Hijirikawa Posted June 15, 2019 Group: Members Topic Count: 19 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 193 Reputation: 42 Joined: 07/21/16 Last Seen: August 7, 2019 Share Posted June 15, 2019 How do I add another variable to the guild? And how do I make a script command for it? I Just want to access a guild variable via script command. For instance I wanna check the experience how do I do so? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sader1992 Posted June 15, 2019 Group: Content Moderator Topic Count: 55 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 1691 Reputation: 716 Joined: 12/21/14 Last Seen: 23 hours ago Share Posted June 15, 2019 int guild_id = script_getnum(st, 2); struct guild* g = guild_search(guild_id); script_pushint(st, g->exp); Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Hijirikawa Posted June 15, 2019 Group: Members Topic Count: 19 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 193 Reputation: 42 Joined: 07/21/16 Last Seen: August 7, 2019 Author Share Posted June 15, 2019 1 hour ago, sader1992 said: int guild_id = script_getnum(st, 2); struct guild* g = guild_search(guild_id); script_pushint(st, g->exp); What are the files that I can put them in? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sader1992 Posted June 16, 2019 Group: Content Moderator Topic Count: 55 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 1691 Reputation: 716 Joined: 12/21/14 Last Seen: 23 hours ago Share Posted June 16, 2019 src/map/script.cpp BUILDIN_FUNC(getguildexp) { int guild_id = script_getnum(st, 2); struct guild* g; if((g = guild_search(guild_id)) == NULL){ ShowWarning("buildin_getguildexp: unknown guild id '%d'.\n", guild_id); return SCRIPT_CMD_FAILURE; } script_pushint(st, g->exp); return SCRIPT_CMD_SUCCESS; } BUILDIN_DEF(getguildexp,"i"), you need to check out how to add a command script before edit ofc after editing recompiling Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Hijirikawa
How do I add another variable to the guild? And how do I make a script command for it? I Just want to access a guild variable via script command. For instance I wanna check the experience how do I do so?
Link to comment
Share on other sites
3 answers to this question
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.