Jump to content
  • 0
fckng

Battleground problem

Question

 

good afternoon alright let's go using rAthena, when initiating the batteground, does not generate any error in ssh, however it has a game error, the clan emblem is appearing only in the name, it is missing in the head like the image below, What can it be?

 

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
26 minutes ago, fckng said:

 

good afternoon alright let's go using rAthena, when initiating the batteground, does not generate any error in ssh, however it has a game error, the clan emblem is appearing only in the name, it is missing in the head like the image below, What can it be?

 

 

Check your mapflag, maybe it is set as GVG instead of Battleground.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
2 hours ago, GodKnows Jhomz said:

Check your mapflag, maybe it is set as GVG instead of Battleground.

I tried the mapflag, it still did not work
Edited by fckng
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.