Jump to content
  • 0

Client 2012-04-10 unknown packet


nobukadnezar

Question


  • Group:  Members
  • Topic Count:  35
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  163
  • Reputation:   7
  • Joined:  01/07/12
  • Last Seen:  

mmo:

#ifndef PACKETVER

#define PACKETVER 20120410

clientinfo:

<version>30</version>

And still couldn't connect with this message:

Unknown packet version (p:0x464d,1:19)

any ideas?

Link to comment
Share on other sites

12 answers to this question

Recommended Posts


  • Group:  Members
  • Topic Count:  280
  • Topics Per Day:  0.06
  • Content Count:  841
  • Reputation:   17
  • Joined:  04/16/12
  • Last Seen:  

try this..

check at battle folder > client.conf file >

// Set here which client version do you accept. Add all values of clients:

// Clients older than accepted versions, and versions not set to 'accepted'

// here will be rejected when logging in

// 0x00001: Clients older than 2004-09-06aSakray (packet versions 5-9)

// 0x00002: 2004-09-06aSakexe (version 10)

// 0x00004: 2004-09-20aSakexe (version 11)

// 0x00008: 2004-10-05aSakexe (version 12)

// 0x00010: 2004-10-25aSakexe (version 13)

// 0x00020: 2004-11-29aSakexe (version 14)

// 0x00040: 2005-01-10bSakexe (version 15)

// 0x00080: 2005-05-09aSakexe (version 16)

// 0x00100: 2005-06-28aSakexe (version 17)

// 0x00200: 2005-07-18aSakexe (version 18)

// 0x00400: 2005-07-19bSakexe (version 19)

// 0x00800: 2006-03-27aSakexe (version 20)

// 0x01000: 2007-01-08aSakexe (version 21)

// 0x02000: 2007-02-12aSakexe (version 22)

// 0x04000: 2008-09-10aSakexe (version 23)

// 0x08000: 2008-08-27aRagexeRE (version 24)

// 0x10000: 2008-09-10aRagexeRE (version 25)

// default value: 0xFFFFFF (all clients)

packet_ver_flag: 0xFFFFFF

check the packet_ver_flag

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  35
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  163
  • Reputation:   7
  • Joined:  01/07/12
  • Last Seen:  

I see there are 6 F there, But i tried with 5 F and 6 F, still same problem

// Set here which client version do you accept. Add all values of clients:

// Clients older than accepted versions, and versions not set to 'accepted'

// here will be rejected when logging in

// 0x00001: Clients older than 2004-09-06aSakray (packet versions 5-9)

// 0x00002: 2004-09-06aSakexe (version 10)

// 0x00004: 2004-09-20aSakexe (version 11)

// 0x00008: 2004-10-05aSakexe (version 12)

// 0x00010: 2004-10-25aSakexe (version 13)

// 0x00020: 2004-11-29aSakexe (version 14)

// 0x00040: 2005-01-10bSakexe (version 15)

// 0x00080: 2005-05-09aSakexe (version 16)

// 0x00100: 2005-06-28aSakexe (version 17)

// 0x00200: 2005-07-18aSakexe (version 18)

// 0x00400: 2005-07-19bSakexe (version 19)

// 0x00800: 2006-03-27aSakexe (version 20)

// 0x01000: 2007-01-08aSakexe (version 21)

// 0x02000: 2007-02-12aSakexe (version 22)

// 0x04000: 2008-09-10aSakexe (version 23)

// 0x08000: 2008-08-27aRagexeRE (version 24)

// 0x10000: 2008-09-10aRagexeRE (version 25)

// default value: 0xFFFFF (all clients)

packet_ver_flag: 0xFFFFF

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  280
  • Topics Per Day:  0.06
  • Content Count:  841
  • Reputation:   17
  • Joined:  04/16/12
  • Last Seen:  

// 0x08000: 2008-08-27aRagexeRE (version 24)

// 0x10000: 2008-09-10aRagexeRE (version 25)

// default value: 0xFFFFFF (all clients)

packet_ver_flag: 0xFFFFFF (MUST BE SIX)

then use the rAthena's packet_db

- had the same problem before that's just what I did.

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  35
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  163
  • Reputation:   7
  • Joined:  01/07/12
  • Last Seen:  

My latest packet_db

//2012-04-10aRagexeRE [Judas]

packet_ver: 30

0x01FD,15,repairitem,2

0x089C,26,friendslistadd,2

0x0885,5,hommenu,2:4

0x0961,36,storagepassword,0

0x0288,-1,cashshopbuy,4:8

0x091C,26,partyinvite2,2

0x094B,19,wanttoconnection,2:6:10:14:18

0x0369,7,actionrequest,2:6

0x083C,10,useskilltoid,2:4:6

0x0439,8,useitem,2:4

0x0945,-1,itemlistwindowselected,2:4:8

0x0815,-1,reqopenbuyingstore,2:4:8:9:89

0x0817,2,reqclosebuyingstore,0

0x0360,6,reqclickbuyingstore,2

0x0811,-1,reqtradebuyingstore,2:4:8:12

0x0819,-1,searchstoreinfo,2:4:5:9:13:14:15

0x0835,2,searchstoreinfonextpage,0

0x0838,12,searchstoreinfolistitemclick,2:6:10

0x0437,5,walktoxy,2

0x0886,6,ticksend,2

0x0871,5,changedir,2:4

0x0938,6,takeitem,2

0x0891,6,dropitem,2:4

0x086C,8,movetokafra,2:4

0x08A6,8,movefromkafra,2:4

0x0438,10,useskilltopos,2:4:6:8

0x0366,90,useskilltoposinfo,2:4:6:8:10

0x0889,6,getcharnamerequest,2

0x0884,6,solvecharname,2

0x08E5,41,bookingregreq,0

0x08E6,4

0x08E7,10,bookingsearchreq,0

0x08E8,-1

0x08E9,2,bookingdelreq,0

0x08EA,4

0x08EB,39,bookingupdatereq,0

0x08EC,73

0x08ED,43

0x08EE,6

0x0907,5,moveitem,2:4

0x0908,5

//Add new packets here

//packet_ver: 31

What you mean "use the rAthena's packet_db" ?

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  280
  • Topics Per Day:  0.06
  • Content Count:  841
  • Reputation:   17
  • Joined:  04/16/12
  • Last Seen:  

sir judas told me that in packet_db

you must set

packet_db_ver: 30 if i'm not mistaken..

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  26
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  2244
  • Reputation:   182
  • Joined:  11/19/11
  • Last Seen:  

if youbare using 2012-04-10

Then what you can do is set packet ver to 28, copy the 2012-04-10 packet entries and replace it with the ones under packetver 28

there are some times going over 28 it has problems, dont know why but it has worked for others

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  35
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  163
  • Reputation:   7
  • Joined:  01/07/12
  • Last Seen:  

-- edited --

i tried delete all packet above 27, then paste the content from 30 to 27. Still got the same problem.

Edited by nobukadnezar
Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  26
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  2244
  • Reputation:   182
  • Joined:  11/19/11
  • Last Seen:  

Ill post something when i get out from work in 7 hrs

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  35
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  163
  • Reputation:   7
  • Joined:  01/07/12
  • Last Seen:  

I use weedif to patch keikun's diif : here

----

fixed i use judas client and obsfucation.dll it works now, but i now setup.exe not working anymore. I have already used judas setup with blue ghostring icon... but when i uncheck the read data folder first it could do the trick. So are we still need data folder outside grf?

Edited by nobukadnezar
Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  25
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  509
  • Reputation:   80
  • Joined:  11/20/11
  • Last Seen:  

@nobukadnezar

not work

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Topic Count:  15
  • Topics Per Day:  0.00
  • Content Count:  139
  • Reputation:   2
  • Joined:  07/05/12
  • Last Seen:  

@Kichi

whats ur prob? u only said not work /abs

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...