• 0
Sign in to follow this  
blakbord

shield card problem

Question

when in renewal all items are working just fine, but when I try to switch into pre-renewal I'm having a problem when I try to compound thara frog or alice card on shield.. I try to use SVN 17726 and tried also the latest SVN.. they have the same problem..

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

sorry about that, when I try to compound the card in the shield it's not working.. I mean it's not getting in the shield..


anyone know how to fix my problem? thanks in advance..


bump*


I've already tried this https://rathena.org/board/tracker/issue-8374-about-the-card-in-shields and when I checked it, I don't have to edit it because it's already coded in my SVN..


thanks for helping out guys.. I already solved the problem by myself..

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

What happens with the card? How is it giving you problems?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this