Jump to content

theong456

Members
  • Content Count

    16
  • Avg. Content Per Day

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About theong456

  • Rank
    Poring

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. refine_db.yml is not being read properly <!-- NOTE: Anything within these brackets will be hidden on the preview of the Issue. --> rAthena Hash: d01b718cc06d91db60336b562b7076299eee1ae4 <!-- Please specify the rAthena GitHub hash on which you encountered this issue. How to get your GitHub Hash: cd your/rAthena/directory/ git rev-parse --short HEAD Copy the resulting hash. --> Client Date: 20200304 <!-- Please specify the client date you used. --> Server Mode: RE From one day to another my refine UI is being SUPER weird. It seems like my refine_db.yml is not being read properly. Did something change? Even reverting to a date (23.10.2020) where the refine UI was working 100% on my server flawlessy, it does not work anymore. Could SQL affect this? No matter what equipment I use, it will ask for elunium and enriched elunium until refine level +10. at +10 and higher, it asks for HD carnium and carnium. No matter what equipment type, armor, shadow, weapon / lv 1 / 2 / 3 / 4 it always asks for these materials. The only way I can change the materials is, if I replace the materiel in refine_db.yml. But then again the same story, just with a different material. Even a knife [1] level 1 weapon asks for elunium and enriched elunium from refine level 1-10. I tried everything, super desperate rn. cant explain this behaviour at all. refine_db.yml https://upaste.me/978e535019763c193 Modifications that may affect results: <!-- * Please provide any information that could influence the expected result. --> <!-- * This can be either configurations you changed, database values you changed, or even external source modifications. --> cydh refine UI
  2. refine_db.yml I try only armor But can refine refine_db.yml
  3. But not change to oridecon As though it couldn't see a weapon. Weapon = Armor
  4. [Debug]: (map_mapname2mapid) mapindex_name2id: Map "Sierra#mvp" not found in index list! [Error]: npc_enable: Attempted to hide a non-existing NPC '' (flag=4). [Debug]: Source (NPC): Sierra#1 at [email protected] (198,37)
  5. Hello everyone maybe Bonus_script error I use my item - Id: 14603 AegisName: MistressS Name: Mistress Scroll Type: Usable Weight: 10 Trade: Override: 100 NoDrop: true NoTrade: true NoSell: true NoCart: true NoGuildStorage: true NoMail: true NoAuction: true Script: | specialeffect2 EF_SPELLBREAKER; bonus_script "{ bonus bNoGemStone; bonus bUseSPrate,25; }",180,0,0,EFST_MVPCARD_MISTRESS; and - Id: 14602 AegisName: TaogunkaS Name: Tao Gunka Scroll Type: Usable Weight: 10 Trade: Override: 100 NoDrop: true NoTrade: true NoSell: true NoCart: true NoGuildStorage: true NoMail: true NoAuction: true Script: | specialeffect2 EF_LIGHTSPHERE; bonus_script "{ bonus bMaxHPrate,100; bonus bDefRate,-50; bonus bMdefRate,-50; }",180,0,0,EFST_MVPCARD_TAOGUNKA; I Log out now and log in now Bonus script gone and show im Charserv.bat about plz help me
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.