Sign in to follow this  
dolphincute

Server Baru

Recommended Posts

Seperti tajuk, saya baru release server saya dimana saya memerlukan player dan juga staff untuk membantu saya memperbesarkan server baru ini,

Server rate x1/x1/x1

Pre Re

Max lv : 99/70

Saya memerlukan staff untuk membantu saya dalam pembikinan server ini dalam banyak hal, seperti scripter, graphic, core, dan macam2 hal lagi,

kebanyakan telah saya sediakan seorang diri, tetapi sekiranya ada yang sudi menghulurkan bantuan saya amat berterima kasih

bayaran untuk setiap jawatan akan diberi dalam bentuk in game item,

 

Sekiranya berminat boleh pm inbox saya, Terima Kasih  

 

Website Rising Force RO

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/13/2019 at 11:34 AM, aszrool said:

Good luck & all the best @dolphincute. Nak lawan Trinity Server ke? Hehe 😁

knp ada istilah lawan? kalau niat nk tuang petrol rasa nya tak perlu kot?

plus saya tak pernah pun login Trinity tue, focus lebih pada entertainment, kalau nk lawan baik serang jew server tue kan?

sedangkan nk shopping pun ada bnyk mall, nk beli ikan pun ada banyak pilihan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this