Jump to content
crowmaster

Siapa yg masih aktif di sini?

Recommended Posts

Lebih sedekadsetahun tak masuk web ni. Tiba2 tergerak hati nak masuk😅

 

Siapa yg masih aktif sekarang?

Edited by crowmaster
  • Love 2
Link to comment
Share on other sites

On 7/22/2022 at 9:41 PM, Akbare said:

Hellow bro saya masih disini hahaha

Wah masih aktif ya, 10 tahun dah 😄

Ada running server ke?

  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

On 7/22/2022 at 8:22 AM, crowmaster said:

Lebih sedekadsetahun tak masuk web ni. Tiba2 tergerak hati nak masuk😅

 

Siapa yg masih aktif sekarang?

Saya aktif. Tapi On Off On Off juga. Mungkin akan kembali aktif. Server sentiasa online walaupun tidak release. 😅

 

On 7/22/2022 at 9:41 PM, Akbare said:

Hellow bro saya masih disini hahaha

@Akbare masih aktif dengan perkembangan renewal. hehe

Link to comment
Share on other sites

On 7/22/2022 at 8:22 AM, crowmaster said:

Lebih sedekadsetahun tak masuk web ni. Tiba2 tergerak hati nak masuk😅

 

Siapa yg masih aktif sekarang?

yahoo, still lagi active, tapi on off la jugak. 

 

On 8/4/2022 at 4:14 PM, mrfizi said:

Saya aktif. Tapi On Off On Off juga. Mungkin akan kembali aktif. Server sentiasa online walaupun tidak release. 😅

 

@Akbare masih aktif dengan perkembangan renewal. hehe

Wuish, server sendiri ke? dah lama tak main ro, sampai tak tahu nak main yang mana, and tak pernah main yg MY sendiri punye. huhuhuhu😅

Link to comment
Share on other sites

On 10/23/2022 at 1:31 PM, Admiral Dan said:

yahoo, still lagi active, tapi on off la jugak. 

 

Wuish, server sendiri ke? dah lama tak main ro, sampai tak tahu nak main yang mana, and tak pernah main yg MY sendiri punye. huhuhuhu😅

Yup. Sendiri punya. Tapi tak buka untuk umum. Custom itu ini ikut sedap mata dan hati. hahaha.. Mungkin kalau dah puas hati baru fikirkan untuk buka pada umum.

Link to comment
Share on other sites

On 11/13/2022 at 9:33 PM, Slammer said:

hidup, masih aktif sampai sekarang

thx buat konstribusinya hahhaa, aktifin thread indo dong biar rame

Link to comment
Share on other sites

On 11/20/2022 at 10:15 AM, Akbare said:

thx buat konstribusinya hahhaa, aktifin thread indo dong biar rame

Yang aktifnya ramai. Tetapi kurang di forum. Mungkin lebih pada discord server. 😅

Link to comment
Share on other sites

On 1/15/2023 at 10:20 PM, mrfizi said:

Yang aktifnya ramai. Tetapi kurang di forum. Mungkin lebih pada discord server. 😅

Yup sekrng masanya discord hahaha

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...