Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
petra077

EROR when connection to WANIP

Question

I am using Azure VM , when I put VM IP on rathena it become like this , please help me ...

image.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

34 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
conf/import/char_conf.txt
login_ip: 127.0.0.1
char_ip: your_ip
conf/import/map_conf.txt
char_ip: 127.0.0.1
map_ip: your_ip

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
35 minutes ago, sader1992 said:
conf/import/char_conf.txt
login_ip: 127.0.0.1
char_ip: your_ip
conf/import/map_conf.txt
char_ip: 127.0.0.1
map_ip: your_ip

 

its the same bro …. or maybe its my faukt because I edited conf/char_athena and conf/map_athena and subnet 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
23 minutes ago, sader1992 said:

maybe your ports, as i see you changed the default ports , if it's not from the ip than it's the port

I've try 6900 its still the same … as 6717 I am using Azure VPS 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, sader1992 said:
conf/import/char_conf.txt
login_ip: 127.0.0.1
char_ip: your_ip
conf/import/map_conf.txt
char_ip: 127.0.0.1
map_ip: your_ip

 

should I edited cnfg/map_athena , conf/char_athena and subnet too ? or just let it default ?

Edited by petra100

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
39 minutes ago, sader1992 said:

maybe the login server is not running?

how can I know login server didn't running when it seems fine nothings red or yellow text come out ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

check your login table from database. check your database if it has the username password with gender S you input on login_athena.conf and char_athena.conf

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
3 hours ago, sader1992 said:

maybe the login server is not running?

I've set it all and server was running fine but why my launcher didn't want to connect to server 

image.thumb.png.d86197aaf30e6473679f35485fd6dfff.png

Untitled.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Just now, Haruka Mayumi said:

check your login table from database. check your database if it has the username password with gender S you input on login_athena.conf and char_athena.conf

yes login have it 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

i don't see your login request in the login-server

if the 2nd screen shot what made after before the 1st one check if your login server receive any login request

if not , than it's your client info file ip/port

if there is a login request than check your packet var or what i said in the reply above

 

Edited by sader1992

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
3 minutes ago, Haruka Mayumi said:

check your login table from database. check your database if it has the username password with gender S you input on login_athena.conf and char_athena.conf

  

image.png.a742af3c5c5494e7496baef8024ebbe1.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
3 minutes ago, sader1992 said:

i don't see your login try in the login-server

if the 2nd screen shot what made after before the 1st one check if your login server receive any login request

if not , than it's your client info file ip/port

if there is a login request than check your packet var or what i said in the reply above

 

like this sir ?

image.thumb.png.ee4c93dd496cb499b08392a6c5c3a47b.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Just now, sader1992 said:

there is a login request ? yes like this

wait a minute i'll try to login 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
6 minutes ago, sader1992 said:

there is a login request ? yes like this

theres connection come in but like this 

image.png.fb0184d0f939dcd1161ce7af4eeaedab.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

if you did restart your server after you have put your config (in the screenshot above) and still get this error

check your packetvar

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Just now, sader1992 said:

if you did restart your server after you have put your config (in the screenshot above) and still get this error

check your packetvar

I am so sorry but I don't know how to check packetvar, can you please tell me how ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

https://github.com/rathena/rathena/blob/e6bffc11fe15f676873f4e4621e109a061732a17/src/config/packets.hpp#L16

https://github.com/rathena/rathena/blob/master/src/custom/defines_pre.hpp

 

and if it's not your client var , put your client var and close the server then recompile your server and start again

Edited by sader1992

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 minute ago, sader1992 said:

what should I do with that 2 file sir ? I have it on my rathena.. I am so sorry too many asking. I really newbie at make private server

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
13 minutes ago, sader1992 said:

https://github.com/rathena/rathena/blob/e6bffc11fe15f676873f4e4621e109a061732a17/src/config/packets.hpp#L16

https://github.com/rathena/rathena/blob/master/src/custom/defines_pre.hpp

 

and if it's not your client var , put your client var and close the server then recompile your server and start again

did you mean edit like this sir ?

image.png.09b0776ba994af3a1ca4de32a0159c0f.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
2 minutes ago, sader1992 said:

chat client you are using ?

what do you mean ? I am using latest KRO --" I am sorry I didn't get it

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 minute ago, sader1992 said:

the exe file what was it's name before you use nemo on it and rename it ?

its 2015-05-13aRagexe sir..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.