Jump to content
  • 0
petra100

[DB Error] 'loginlog' doesn't exist

Question

 

Anyone know why this logserv erorr ?

 image.png.9258bd6d3f5fb41716f6b90718bcdb4f.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 1
Posted (edited)

If you are using the same computer for the host and the game client you do not connect to your own server through your WAN IP.

 

<address>127.0.0.1</address>

Use this IP instead. This is the numbered identity/IP of your 'localhost'.

Additionally you should look into your firewall settings. It's most likely a firewall issue, as well.

Edited by TheKingDino
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

logs.sql?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
14 hours ago, Brynner said:

logs.sql?

its all i got on mysql no logs.sql

 

image.png.b51b47c778924bc4fc8d4b5f55bd1535.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

did you import logs.sql in sql-files folder ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 5/22/2020 at 8:51 AM, kodkodkub said:

did you import logs.sql in sql-files folder ?

 

yes i've now this is appear

image.png.836d20ea4ea17f55f385c3326c002ca9.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

make sure you setup your inter-athena.conf correctly.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
14 hours ago, Chaos92 said:

make sure you setup your inter-athena.conf correctly.

i've done that bro, but i cant connect to my server through the exe... you know why ? Server is up now but cant connect

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
4 hours ago, petra100 said:

i've done that bro, but i cant connect to my server through the exe... you know why ? Server is up now but cant connect

check log at char/server/map log

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
14 hours ago, Chaos92 said:

check log at char/server/map log

honestly the exe file was done but next problem is rathena cant connect to my wanip 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

kindly check this from your inter_athena.conf
it should be like this as shown on your picture

log_db_db: server

 

Edited by Haruka Mayumi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.