• 0
dolphincute

inteminfo.lua problem

Question

software used notepad+++

added custom wing but sadly this error came up, how can i resolve it?

iteminfo.lua

[32014] = {
		unidentifiedDisplayName = "Blue_Butterfly_Wings",
		unidentifiedResourceName = "Blue_Butterfly_Wings",
		unidentifiedDescriptionName = { "Unknown Item, can be identified by using a ^6666CCMagnifier^000000." },
		identifiedDisplayName = "Blue_Butterfly_Wings",
		identifiedResourceName = "Blue_Butterfly_Wings",
		identifiedDescriptionName = { "..." },
		slotCount = 0,
		ClassNum = 1004
	},

 

Untitled.png

Untitled2.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

12 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
3 hours ago, X-EcutiOnner said:

Hey @dolphincute please test this my ItemInfo edited from your upload

still not working, same error ( " ) missing on other line, i have used note++ still same result, brackets same result,

after searching for answer, i found this topic https://rathena.org/board/topic/113177-issue-adding-slots-to-iteminfolua/#comment-335580

it resolve the issue regarding iteminfo.lua but new problem appear, i will make a new question, since this question have been answer

Edited by dolphincute

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello Friend. I just use your description and it works normally here. try diffa a new hexed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

if I am not mistaken .. the oldest hex is only 32000 the maximum id

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
ClassNum = 1004  | data\luafiles514\lua files\datainfo\accessoryid.lub


Edited by Tauros

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
13 hours ago, Tauros said:

image.thumb.png.b6c301726d06b86409ec49509118a327.png

after edited as shown same error came out, here is my item info.lua in full length Download

current error :

 

 

Untitled.png

Edited by dolphincute

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Your problem is in line 127707, just see her.

 

Press: CTRL+G and put this line 127707, press enter.

Edited by Kakaroto

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yea i have check and correct it, but whenever i save it, then run sever another line will lose its ( " )

So when i fix that other line, and save it, the same process repeat, another line lose ( " ) and again, again, and again and emmmm yeah again !

 

Lol....

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Dont use notepad++, that software will encode the korean word thats why that error will happen. Or else you need to setup/configure notepad++ for auto encode issue.

Use another type of word editor for example Brackets, etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 1/24/2019 at 8:41 AM, Chaos92 said:

Dont use notepad++, that software will encode the korean word thats why that error will happen. Or else you need to setup/configure notepad++ for auto encode issue.

Use another type of word editor for example Brackets, etc.

Notepad plus auto detect encoding and change it from what it was ( may be ascii western or something ) in to utf-8 (something korean) somehow.

then when client load your iteminfo.lua /iteminfo.lub 

client is expecting the file to be encoded with (ascii western or something)

but instead it received utf-8 (something korean) so error on every line of your korean word...pop till you fix the encoding of the korean word

use SublimeText 3 (<< this works nicely for lua or c++) or anything that don't auto re-encode your text file's encoding

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now