Jump to content
  • 0
playgron

Crash everytime I open skill

Question

Hello rathena , I need some help with my client , im using the latest one 2018 - 06 - 20 client , and the latest rathena svn.

Everytime I open my skill ( alt + s ) my client crashed just closed , but everything else is fine. Any idea what's the problem ? no error showing anywhere , including map-server.

Edited by playgron
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

16 answers to this question

Recommended Posts

  • 1
On 7/7/2018 at 3:45 PM, Bruno Nogueira said:

Try Test This

skillinfoz.rar

Try this guys. I just had this problem like 5 minutes ago and searched... Just tried it on a novice but should be okay.

Just place it inside the lua file.

Although it seems like it's messed up.. So we may need still need to get a fix for this. I am using the 2018-06-20e client.

image.png.784d16959dcbd93bf843ac5754db5d2c.png

Update:

Seems it got fixed when I did skillall and then changed bodystyle @[email protected]

Edited by redhotzip
Update with screenie
  • Upvote 3
  • Love 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Same problem here. I am still finding the error

Edited by rongmauhong

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
26 minutes ago, redhotzip said:

Try this guys. I just had this problem like 5 minutes ago and searched... Just tried it on a novice but should be okay.

Just place it inside the lua file.

Although it seems like it's messed up.. So we may need still need to get a fix for this. I am using the 2018-06-20e client.

image.png.784d16959dcbd93bf843ac5754db5d2c.png

Update:

Seems it got fixed when I did skillall and then changed bodystyle @[email protected]

thanks! fixed

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi, may I know why my inventory items are in korean words?

Previously I was using 201805 client version, after using yours, I am getting korean word.

And where can I get the full Syste/lua or lub files?

It seems I encountered client crash after opening the skill windows. 

Does it use different lua files for skill? 201805 is working fine for me..

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 10/14/2018 at 2:36 PM, redhotzip said:

Try this guys. I just had this problem like 5 minutes ago and searched... Just tried it on a novice but should be okay.

Just place it inside the lua file.

Although it seems like it's messed up.. So we may need still need to get a fix for this. I am using the 2018-06-20e client.

image.png.784d16959dcbd93bf843ac5754db5d2c.png

Update:

Seems it got fixed when I did skillall and then changed bodystyle @[email protected]

Thanks!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello first time play good but later I got the following errors

Spoiler

Q26k5G.jpg

Spoiler

X6anGj.jpg

Spoiler

b6nO10.jpg

Spoiler

5yZA0l.jpg

 

Edited by raventr

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 1/15/2019 at 5:56 AM, wakefield21 said:

@playgron where do i paste those files? I'm having the same error when i press alt+s

on your data/luafiles514/lua files/

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

if you are using Zackdreaver's translation project, look for data/luafiles514/lua files/skillinfoz/skilltreeview 20180621.lub and remove the 20180621, also rename the original one before.

  • MVP 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Sorry for necro-ing this thread, I have the same issue and already tried this method, still not working.

image.thumb.png.402c681af060da0b7448deb045825213.png

Edited by jigsam

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
4 hours ago, jigsam said:

Sorry for necro-ing this thread, I have the same issue and already tried this method, still not working.

image.thumb.png.402c681af060da0b7448deb045825213.png

use zackdreaver RE folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

already using those.. but still no luck...

Nevermind, already got it fixed. need to use external data first over the rdata

Edited by jigsam

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Posted (edited)

Are you using 2018-06-20 client or newer?
If yes, did you rename the "skilltreeview 20180620.lub" file into "skilltreeview.lub" in the data/luafiles514/lua files/skillinfoz/ folder?

 

Edited by llchrisll

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'm getting a similar error! Everytime I open the skills the game just closes. I'm using 2018-06-20 client and I already tried adding the skillinfoz.rar on the data folder. I also tried renaming the "skilltreeview20180620.lub" file into "skilltreeview.lub" but it didn't work.


 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 12/25/2019 at 4:49 AM, jigsam said:

already using those.. but still no luck...

Nevermind, already got it fixed. need to use external data first over the rdata

Could you explain how that worked out for you?? I'm really lost !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.