• 0
Myth

problem with Flux content

Question

the flux is working fine there is only one problem. cant explain what is the problem with this because my other themes are ok

thanks in advance

 

see image

12.png

Edited by Myth

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

It looks like a missing span, article or div closing tab.

 

Rynbef~

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
21 hours ago, Rynbef said:

It looks like a missing span, article or div closing tab.

 

Rynbef~

where do i need to edit or fix that

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

chekc yor css file in theme folder

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
4 hours ago, Akbare said:

chekc yor css file in theme folder

then? what will be the specific that i will edit

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

there wont be much help in your case if you unable to provide the source codes. everyone can just tell you what might goes wrong, and you have to figure out yourself then.

everyone are most likely just blindly guessing what wrong with your theme.

else pm the theme author to fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...