• 0
Sign in to follow this  
SlayerOfAll

Script error on autobonus line 0

Question

Posted (edited)

Heya, i'm new to rathena and can usually solve my issues just fine with a quick search but this time however,  i have no clue.

There is an error every time the Whikebain Suit [1] (Item ID:15123) is equipped.

1885149925_error1.jpg.1af75515fac34b9eb5c144b1f40e8813.jpg

How to i proceed to solve this error?

Edit: The error is only there if the Whikebain Suit is used with the Durga [1] katar (Item ID:1287).

 

Edited by SlayerOfAll

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
3 hours ago, SlayerOfAll said:

Heya, i'm new to rathena and can usually solve my issues just fine with a quick search but this time however,  i have no clue.

There is an error every time the Whikebain Suit [1] (Item ID:15123) is equipped.

1885149925_error1.jpg.1af75515fac34b9eb5c144b1f40e8813.jpg

How to i proceed to solve this error?

Edit: The error is only there if the Whikebain Suit is used with the Durga [1] katar (Item ID:1287).

 

As far as i understand there is a missing ( { ) opening curly. Did you modify something? If yes kindly check it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I did not modify the script and as far as i can see there is no missing { in this.

The script is found in the item_combo_db.txt and looks like:

1287:15123,{ if (getequiprefinerycnt(EQI_HAND_R) >= 7) { autobonus "{ bonus bIgnoreDefClass,Class_Normal; }",1000,3000,BF_SHORT,BF_NORMAL; }  /* Confirm: Success rate */ }

Maybe i'm looking in the wrong place?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this