Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Ozawaowa

[BUG] LAND PROTECTOR + METEOR STORM

Question

Hey guys, I have a problem.
The skill "meteor storm" can not be used on top of "land protect".
However in normal areas it works normally.

Is this problem in source? How do I solve it?

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

It's not a bug, you don't see meteors falling if they would fall on an LP cell. That's how it works on iRO as well.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Pardon me as i don't have any iro account nor kro account to test this but isn't land protector supposed to prevent magic AoE?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
26 minutes ago, randell1993 said:

Pardon me as i don't have any iro account nor kro account to test this but isn't land protector supposed to prevent magic AoE?

 

It protects the skills thrown over it, but it does not block the use of sklls.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Are you using latest rAthena? If yes, please report it on the github on issues tab. 

Btw, i have reproduced that on my server and its not working as intended. I can confirm your issue if you report on github.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

What git hash are you using.  I tested on mine and LP is working as intended.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
14 minutes ago, srhmike said:

What git hash are you using.  I tested on mine and LP is working as intended.

i am using the 4f99567e41935987a99ac729104557c77a7d137b and it dont work as intended. You can CAST the skill on the land protector, but the skill effect's don't work. Officially you can cast the skill on the LP and the graphic effects works on the LP but you dont get damage. What's happens is: You can cast the skill, but the graphic effects dont work on the LP. The graphics efffect only work outside, what is wrong.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

As you said before, submit it on git issues, see what the devs say.  Mine behaves as your described.

Edited by srhmike

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
49 minutes ago, srhmike said:

As you said before, submit it on git issues, see what the devs say.  Mine behaves as your described.

yes, here is not the right session to report it, people need to start use github.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I need this one also can anyone help me about this issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.