Digosok

Members
  • Content Count

    8
  • Avg. Content Per Day

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Digosok

  • Rank
    New Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Jakarta
  • Server
    rAthena
  • Github
    Digosok

Contact Methods

  • Discord
    reanjewel

Recent Profile Visitors

416 profile views
  1. Digosok

    Weapon Level 5,6 & 7

    I want make a weapon like infiltrator as example become level 5! actually i want increase the level of weapon. if weapon level 3 has 5 atk bonuses and weapon level 4 has 7 atk bonus i want add another level which is level 5 or more has bonus atk 10 or higher. and it only upgradeable with another stone not oridecon. is that possible ? dont gave a links because i've try every guides and they are old version which cannot used on latest SVN (2018)
  2. Digosok

    Aura Not Shown When Reach Max Level!

    i've edit that line even on src path src/map/battle.c aura_lv but still nothing happend. my friend have server with latest svn and he made his own server has 255 max level with aura! but he keep secret from me then if i want it i shall pay em please someone tell me what i should to do @@' or any trick to make aura on max level edited (255) ?
  3. I want to make an custom jobs. any guides? specialy with picture not an old guide! they no longer supported on latest svn rathena. dont give a links bcoz there no guide but older guide BIG THANKS BEFORE
  4. Digosok

    Aura Not Shown When Reach Max Level!

    battle.conf or client.conf? bcoz i never editing the battle.conf before. and if right i shall try it. mybe it works. let me know which line should i editing?
  5. I've create my own server and i want to make it different from everyone! my problem is "Aura at max level". we know as default, aura will appear at level 99 and 175. but my server max level is 260 (source & client edited) my question is. how the hell do i make it come true? bcoz every guides or asks about it on rathena forums never solved. you guys know there big update on rAthena which they increase the max level as officialy to 185 as base and 65 as job. the logic is, why they can moved the aura appear from 175 to 185? with any Ragexe? i think the problem is just in src files guys! come one i've search so many about "aura not shown" or something but nothing solved since people posted 2011 till 2017 i cant find something helpful. because the guide i've reading we should edit both of src and conf file (conf/battle/client.conf) but when i edit conf file there nothing happend. or this is just secret from developer? why they keep silent about it? this will help many people they will apprecieted. SORRY FOR MY BAD ENGLISH I DIDN USE TRANSLATE
  6. Digosok

    Alayne's Scripts Collection

    sire alayne, sorry to say this but dont you even check ur latest git of YProject? mybe you've been added some missing of maps in last time but i think you dont check em for ur own eyes. there still many missing maps! you can compare between clientmap/data/texture (bmp files) and maps gnd,rsw files there very clearly different. example! in clientmap texture has completed of "ars_dun" from 01 to 40. now lets see in gnd,rsw files? i dont even see ars_dun01 and many more. so please check em. PLEASE SAFE THE DAY! Note: sorry for freaking RIP english i dont use translate anyway
  7. Digosok

    Alayne's Scripts Collection

    Glad to heard that. cant wait for the updates. hopely
  8. halo bro aq mau meminta petunjuk nya nih

    gmn cara ny untuk lv dari 175 ke 1000

    dan gmn cara ny untuk melakukan recompile yh

    newbie nih bro

    1. Show previous comments  3 more
    2. Digosok

      Digosok

      oh rathena nya download dari situ. jadi kk nya belum tau cara bikin ragnarok offline nya?
      compile itu buat rebuild rathena nya supaya bisa dijalankan server nya (char,login,map.server) cari application bergambar visual studio bernama 'rAthena.sln' compilenya pake visual studio menurut versi. kalo rAthena-12.sln pake visual yg 12, kalo rAthena-13.sln ya pake visual yg 13 dan seterusnya.
      untuk rathena yg agan download itu bisa menggunakan visual studio yg 12. kalo udah punya visual studionya tinggal klik rAthena-12.sln, lihat di pojok kiri bawah akan ada proses membaca file tunggu sampai ada tulisan 'ready' kalo udah cari 'Solution 'rAthena-12' (4 project)' klik kanan lalu Build Solution (untuk compile) Rebuild Solution (untuk re-compile) tunggu sampai selesai.
      kalo kk ngedit max level itu kan ada di src file, nah setiap kk edit apapun yg ada di src file kk wajib re-compile (compile ulang). kalo nggak apa yg kk edit dari src file ga akan berubah.

      tentang compile tadi adalah server side. kalau ragexe itu client side dimana player kalo mau login harus lewat ragexe. bisa dibilang ragexe itu game ragnarok nya. ragexe banyak banget versinya dan ada yg stabil ada yg gak stabil. tergantung rathena nya (server).
      untuk rathena yg kk download itu sudah hampir semua di sediakan, kk tinggal compile server dan jalankan server tinggal main
      ragexe nya juga ada disana jadi intinya tinggal compile server doang :) kembali ke max level, max level itu ada di src saya lupa letak pastinya yg jelas di src dan ingat, setiap kk edit src harus recompile. selain itu kk bebas edit dan tinggal pake command GM @reloadscript atau bisa merestart server. kalo masih gak mudeng juga mending baca tutorial atau liat youtube, perbanyak peraktek supaya terbiasa.

    3. jinglu

      jinglu

      kalo soal scr wat up lv dan yang lain ny saya udh mengotak nagtik ny bro

      tpp ttp aja gak bisa

      ap mesti di recompli dlk yah setelah di otak atiik

      dan apa aplikasi rathne.sln itu mesnti di download lagi ato sudah  tersedia di rthen complite pack yg saya download bro,soal ny saya cari2 gak nemu2 apl itu

    4. Digosok

      Digosok

      diatas sudah saya jelaskan, wajib recompile sesudah edit src.

      rathena.sln kan udah ada di sana tolong di liat lagi. rathena-12.sln

  9. Digosok

    Alayne's Scripts Collection

    on Yggdrasil project, some map is missing. I cant find dep_lb, tortuga, invek, casp_dun02, casp_step, casp_cave can u fix it? don't share something if it not yet complete and u know it but u ignoring BIG Thanks