Jump to content

  •  

Photo

Help WoE Me


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 Kakaroto

Kakaroto

    Poring

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

Posted 31 March 2013 - 05:46 PM

Hello folks, I found a very cool script posted here on this topic kkeong Rathena by:

http://rathena.org/b...modern-edition/

only when I put on my NPC emulator it is giving an error, can someone please help me?
is attached: image and script error

I thank you much help.

 

Image of erro:

 

 

 

 

Script:

 



#2 Euphy

Euphy

    Tyranitar

  • Script/DB Manager
  • 2772 posts

User's Awards

     

Posted 31 March 2013 - 09:53 PM

I don't know why the label is there (a typo?), but delete it. 'getcastledata' only takes two parameters.

*getcastledata("<map name>",<type of data>)



#3 Emistry

Emistry

    ▬▬▬ E M I S T R Y ▬▬▬

  • Global Moderators
  • 6682 posts

User's Awards

     

Posted 01 April 2013 - 03:22 AM

the label exist in there in the old eAthena...especially inside those WOE Controller like

GM Xeon WOE Setter 3.0

i have seen it inside there last time.

 

but dunno what reason, or since when,...it removed the label ~



#4 Kakaroto

Kakaroto

    Poring

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

Posted 01 April 2013 - 09:59 AM

thanks for the tip ... but that just will not use my server woe 2.0, ME and WoE, WoE 2.0 it replaces, so I wanted to fix it so you can use!



I don't know why the label is there (a typo?), but delete it. 'getcastledata' only takes two parameters.

*getcastledata("<map name>",<type of data>)

 

I will test and see if it works, thanks!