Jump to content

  •  

Photo
* * * * * 2 votes
Patcher

Thor Patcher

tool

  • Please log in to reply
76 replies to this topic

#1 Aeomin

Aeomin

    Santa Poring

  • Translators
  • 92 posts
  • Gender: Not Telling

Posted 07 March 2012 - 09:13 PM

Posted Image


File Name: Thor Patcher

File Submitter: Aeomin

File Submitted: 26 Dec 2011

File Category: Client Tools

Content Author: Aeomin



Posted Image
Posted Image

Please do not send me private message as my response would be in lowest priority.

2.6.4.0 UPDATE IMPORTANT NOTICE: Not only this release is beta, there are few important changes need to note of: You now may modify the icon, code sign after pack configuration data. Some configuration entries are deprecated. Additionally, as you can tell, script support is coming...

System Requirement: Windows 2000 or higher.

Features
  • Pack into single/multi grf file(s) [0x200]
  • Automatically generates GRF if not exist
  • RGZ support
  • Customizable skin & language entries
  • Background music
  • No extra dll, not even config file is needed when distribute.
  • Embed config file and resource data (images for background/buttons)
  • Custom Button
  • Remote config file
  • Self update and client update [Supports multi client exe update(Up to 255)]
Tools

ConfigGenerator - Packs configuration and resources into the patcher or generate as a binary config pack.
ThorMaker - make patch files into thor file, there two options file & grf, when choose file, the patcher will extract file into disk, and grf simply put in GRF. [Please do not pack GRF, instead you should pack the actual data.]
CheckSum - Simply a crc32 tool, used to make sure patcher & client/game exe is up to date
========================

Internal Config and Remote Config:
Internal config is simply the one embed inside patcher, store basic information required to run
Remote config, is on web server (of course), it used configure extended features.


Click here to download this file


  • 5

#2 EvilPuncker

EvilPuncker

    Deviling

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 710 posts
  • Gender: Male
  • Location: not mars

Posted 18 April 2012 - 01:36 AM

any news on the development Aeomin?
  • 0

#3 Altimage

Altimage

    Santa Poring

  • Members
  • PipPipPip
  • 95 posts
  • Gender: Male
  • Location: thailand

Posted 19 May 2012 - 04:41 PM

How to add Languages my Languages not support
  • 0

#4 Aeomin

Aeomin

    Santa Poring

  • Translators
  • 92 posts
  • Gender: Not Telling

Posted 29 May 2012 - 05:14 PM

any news on the development Aeomin?


Sorry, I have pretty busy with (depressed) life...I'm doing some experiments with another project that I like to incorporate into the patcher. /ok


How to add Languages my Languages not support


Find the LCID Dec code from http://msdn.microsof...l/bb964664.aspx
Edit LanguageMap.ini and so on...Shouldn't be that hard right? /no1
  • 0

#5 EvilPuncker

EvilPuncker

    Deviling

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 710 posts
  • Gender: Male
  • Location: not mars

Posted 31 May 2012 - 01:15 AM


any news on the development Aeomin?

Sorry, I have pretty busy with (depressed) life...I'm doing some experiments with another project that I like to incorporate into the patcher. /ok


does it have anything to do with resolving the issue with antiviruses?
  • 0

#6 Aeomin

Aeomin

    Santa Poring

  • Translators
  • 92 posts
  • Gender: Not Telling

Posted 06 June 2012 - 12:07 AM

does it have anything to do with resolving the issue with antiviruses?

Sorry no. The reason antiviruses are picky as far as I can tell is the tool that packs configuration data into the patcher. Antiviruses are not happy when a program tries to modify other program file(s), which is the typical way for malware to spread.
  • 1

#7 EvilPuncker

EvilPuncker

    Deviling

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 710 posts
  • Gender: Male
  • Location: not mars

Posted 06 June 2012 - 09:24 AM

Sad then xd your patcher was the best to use before this :(

Edited by EvilPuncker, 06 June 2012 - 09:24 AM.

  • 0

#8 Mysterious

Mysterious

    Mystrs

  • Community Contributors
  • 2039 posts
  • Gender: Male
  • Location: Prontera =3

Posted 06 June 2012 - 10:22 AM

Sad then xd your patcher was the best to use before this :(

It still is one of the best out there. Just because you have to give the patcher privilege to run, doesn't downgrade Thor Patcher in any way.
  • 0

#9 EvilPuncker

EvilPuncker

    Deviling

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 710 posts
  • Gender: Male
  • Location: not mars

Posted 06 June 2012 - 10:33 AM

but 95% of the players are dumb enough to whine about it :(
  • 0

#10 Aeomin

Aeomin

    Santa Poring

  • Translators
  • 92 posts
  • Gender: Not Telling

Posted 08 June 2012 - 12:21 PM

As far as I know, antivirus softwares only complains about the config embed tool, which isn't used by players anyway.
Are antivirus softwares complain about patcher itself?

It still is one of the best out there. Just because you have to give the patcher privilege to run, doesn't downgrade Thor Patcher in any way.


I'm not sure about relation of this to antivirus problem. Are you saying about the windows UAC thing? That can be removed IF RO is not installed in restricted directories such as "Program Files". However, I do no think enforce players install elsewhere would be an ideal solution.
  • 0

#11 EvilPuncker

EvilPuncker

    Deviling

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 710 posts
  • Gender: Male
  • Location: not mars

Posted 09 June 2012 - 12:41 AM

yeah, my bad, I was still stuck in the past xD btw I've just found a Thor_Patcher[2.6.2.68] version somewhere in my pc, got any idea of what it is? :P
  • 0

#12 Aeomin

Aeomin

    Santa Poring

  • Translators
  • 92 posts
  • Gender: Not Telling

Posted 09 June 2012 - 10:58 AM

yeah, my bad, I was still stuck in the past xD btw I've just found a Thor_Patcher[2.6.2.68] version somewhere in my pc, got any idea of what it is? :P

Well, I have sort of mixing up versions myself lately. Every version after 2.6.1.66 is untested, the latest being 2.6.2.70
  • 0

#13 EvilPuncker

EvilPuncker

    Deviling

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 710 posts
  • Gender: Male
  • Location: not mars

Posted 09 June 2012 - 08:14 PM

oh I got it now, thanks
  • 0

#14 Lelouch vi Britannia

Lelouch vi Britannia

    99th Emperor of Britannia

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 414 posts
  • Gender: Male
  • Location: Holy Empire of Britannia
  • Github:lelouch22

Posted 15 July 2012 - 12:16 PM

Hi Aeomin

i just wondering i downloaded the latest version which [2.6.1.66] .everytime i unloaded all the data my anti virus always eats the ConfigEmbeder but now i figured it out how my anti virus dont eats that file (Literaly turn off the anti virus for a while /heh) .but is the ConfigEmbeder have a virus or something ?

Lol!! i didnt notice this


does it have anything to do with resolving the issue with antiviruses?

Sorry no. The reason antiviruses are picky as far as I can tell is the tool that packs configuration data into the patcher. Antiviruses are not happy when a program tries to modify other program file(s), which is the typical way for malware to spread.


Edited by Lelouch, 15 July 2012 - 12:19 PM.

  • 0

#15 Eroces

Eroces

    Poporing

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 134 posts
  • Gender: Male
  • Location: Prontera

Posted 16 July 2012 - 06:57 AM

One question. Is it possible to restrict users from opening the game directly by using the client? I want them to use the patcher every time.

Edit: Solved.

Edited by Eroces, 16 July 2012 - 08:35 PM.

  • 0

#16 Mavis

Mavis

    Poporing

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 115 posts
  • Gender: Not Telling
  • Location: Hugel

Posted 20 July 2012 - 11:38 PM

One question. Is it possible to restrict users from opening the game directly by using the client? I want them to use the patcher every time.

Edit: Solved.


HOW :o
  • 0

#17 Eroces

Eroces

    Poporing

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 134 posts
  • Gender: Male
  • Location: Prontera

Posted 20 July 2012 - 11:48 PM

Diff your client and uncheck "Disable 1rag1 & 1sak1".
  • 0

#18 JulioCF

JulioCF

    Marin

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 236 posts
  • Gender: Male
  • Location: Brazil / São Paulo / SP
  • Github:JulioCF

Posted 04 August 2012 - 08:28 AM

Problem.

Thor There is replacing hexed.
  • 0

#19 Aeomin

Aeomin

    Santa Poring

  • Translators
  • 92 posts
  • Gender: Not Telling

Posted 04 August 2012 - 01:57 PM

Problem.

Thor There is replacing hexed.

What?
  • 1

#20 JulioCF

JulioCF

    Marin

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 236 posts
  • Gender: Male
  • Location: Brazil / São Paulo / SP
  • Github:JulioCF

Posted 04 August 2012 - 03:44 PM

is not update hexed
  • 0





Also tagged with one or more of these keywords: patcher, tool

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users